Vatan için! Bir olmak gerek

Bizim her zaman savuna geldiğimiz fikir ve düşüncelerimizde önceliğimiz; Geleceğimizi düşünmek, yarınlarımızı emanet edeceğimiz çocuklarımıza bağımsız müreffeh bir ülke bırakmak ve yaşatmaktır.
Sömürgeci ülkelerin içeriden ve dışarıdan gelen hile oyun ve tuzaklarına düşmeden, bin yıllık tarihi ve kültür birikimlerimizle inanç birliği içinde yaşayan Türk milletine yüce Allah, kutsal kitabımız Kuran"ı kerim"in birçok ayetinde işaret ettiği gibi yaşayarak, her iki cihanda da kurtuluşa ereceğimizi bildirmektedir.
Bu gün sömürgeci emperyalist güçler, Kültürel ekonomik ve siyasal güçlerini kullanarak dünyanın birçok bölgesinde ve ülkemizde olduğu gibi, televizyon film ve programlarıyla, içki kumar uyuşturucu ve her türlü kötü alışkanlıkları kullanarak ülke gençliğini yörüngelerine sokmakta, birçok ülkeyi işgal etmekte ve sömürmenin keyfini yaşamaktadırlar.
Kimi eğlence ve güzellik yarışları adı altında yapılan ve adına moda dedikleri ve daha çok cinselliği öne çıkaran giysilerle kadınları aldatıp soyarak ruhunu çıplaklığa açtıranlar, Türk"ün gücünü imandan aldığını çok iyi tespit etmişlerdir.
Sömürgeci devletler girdikleri her ülkede, haberleşme ve iletişimi ele geçirerek görsel ve boyalı basını en iyi şekilde kullanmakta, öncelikle o halkın dinini dilini ve inancını bozup ele geçirmekle işe başlamışlardır.
Üç günlük ölümlü dünyada kardeş, kardeş yaşamak varken insan hak ve hukukunu çiğnemek, olsa, olsa zalimlerin düzeninde vardır.
Türk"ün gelenek ve göreneğinde örf ve adetlerimizle dünyaya huzur vermiş bir milletin torunları olarak;
İnsanlık ve kardeşlik dini olan İslam"ın emrettiği gibi barış içinde yaşamak, ülkemizin ve milletimizin huzuru için birlik ve beraberlik içerisinde günün teknolojik güçlü savunma ve silah sistemine sahip olmalıyız.
Dünyanın neresinde olursak olalım, Dinimiz bize, beşikten mezara kadar ilim öğrenmeyi emrediyor. Hz peygamberimiz Muhammet Mustafa a.s;
İlim Çin"de de olsa alınız diyor.
Bizlerde ilimde, bilimde ve fende daima ilerlemeliyiz.
Çalışmak en kutsal ibadettir.
Kazancın en hayırlısı helal lokmadır.
İnsan ruhunu maddeci yapıdan manevi hazza eriştiren kardeşlik dinimizi yaşayarak birlik ve beraberliğimizi en iyi şekilde korumalı, komşularımıza ve tüm insanlığa örnek olmalıyız
Yazılarıma yorum ve eleştirilerle katkıda bulunan yurt içi ve dışından mail atarak fikirlerini ifade eden tüm okuyucularımı saygılarımla selamlar, duyarlılığınıza ve göstermiş olduğunuz ilginize teşekkür eder, Allah" tan sağlık, mutluluk ve huzurlu bir ömür dilerim.
Vatanımıza, milletimize, dilimize ve dinimize sahip çıkalım.
Birlik ve beraberliğimizi kimseye bozdurtmadan yaşamak dileğiyle...
En derin sevgi ve saygılarımla…

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İhsan İde Arşivi
SON YAZILAR