Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

VATAN HAİNLERİ 

 ABD ve Avrupa nın eğittigi gayri Müslim düşman güç PKK, bir çok Avrupa ülkesindeki kendine mekan bulmuştur. Bir zamanlar Suriye nin kuzeyinde bizim güneyimizdek i BEKEA vadisinde  PKK kampları yer alıyordu , Birileri sual ediyor. Suriye ile aramız o kadar iyi idi de sonra ne oldu ? diye. 

İYİLİK vaktin de dahi, o kampları muhafaza eden BEŞER in bir yüzü Dostluk aynasına yansırken, diğer yüzü, PKK yı bakıp, gözeten, barındıran olarak varlığını gösteriyordu, İKAZ lardan, tatlı sözlerden anlamayan BEŞER ESAT, OSO ve TÜRK ordusunun şamarı ile HİZAYA GELDİ. Suriye’yi ENKAZLAR ve ÖLÜLER şehirlerine çevirdi. KÜÇÜK OLSUN, BENİM OLSUN SEVDASI ile, BÜTİK DEVLET sitatüsünü tercih etti.

Koynuna sokulan İNGİLİZ AJANI karısının telkinleri ile, kulağına üflenen İNGİLİZ TERTİBİNE boyun eğdi. 
Şimdi güya bizden gözüken bunlar, Batının kollektif AJANLARI. Günümüzün LAVRENSLERİ. Birisi HAVRALAR daki resimlerle, Birisinin damadının ORTODOKS kiliselerindeki öğreticiligiyle,ecnebi karısıyla, diğerinin ERMENİ nesebi ve PKK ile olan bağlantısı , TÜRK kimligi ile siyaset yapabilmeleri, içimizdeki KADİM ihanetin bu günkü görüntüleridir ve AKTÖRLERİDİR.

GERÇEK YAKIN TARİHİMİZİN okutulmadığı bu ülkede, DOSTU – DÜŞMANI ayırt edemeyen bir millet yapısının, bu İHANET şebekesi halindeki partilere rey vermesi, İNGİLİZ OYUNUN BU GÜNE YANSIMASIDIR. BİR MİLYAR YEDİ YÜZ MİLYON luk, İSLAM TOPLULUGUNUN BAŞI DURUMUNDAKİ TÜRKİYE, Dünyanın kaderini değiştirecek GÜC ile, bu gün AYAKLARI ÜZERİNE KALKMIŞTIR. BUNUN LİDERİ DE BAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN dır. YAPILANLAR,YAPILACAKLARIN TEMİNATIDIR. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR