VASAT

Sözlüğe baktığımızda "VASAT" kelimesi; Orta demek yani orta karar anlamına gelir.

Bu kelimeyi daha çok Futbol maçlarında  kullanırız. 1922 Konya maçının kritiğini yapmadan önce geçtiğimiz günlerde İsmail Uyanık basın  açıklaması yaptı. Açıklamasında başkan devamlı topu ayağında tutup orta sahada dolandırdı durdu, bence açıklamaları çok Vasattı.. 

Küçük bir örnek verirsek daha önceki açıklamalarında transfer ettikleri oyuncuların maliyetlerinin milletin abarttığı gibi fazla olmadığını futbolcuların aldığı ücretlerin arasında çok büyük farklar olmadığını söyledi. Daha sonra en son istifa kararı aldığı basın açıklamasında ise aldığı maaşı anlamsız göstermek için yanında çalışan Menajer ve diğer Müdür pozisyonlarındaki arkadaşlarında hemen ,hemen kendi maaşına yakın paralar aldığını söyledi hepimiz kulaklarımızla dinledik.

Fakat bir ayrıntı daha dikkatimi çekti. O basın açıklamasında futbolcuların kalitelerine göre aldıkları paralar 500 Bin ve 2/5 Trilyon arası olduğunu söyleyince birden eski açıklamaları aklıma geldi ağzım açık kaldı. Sayın İsmail Başkanım bu ligde bu paralar çok çok müthiş paralar.

Helal olsun sana LİMANLARIN EFENDİSİ. Bu ligde bu paraları Samsun Şehrine ve Şanlı Arması ile Yılport Samsunspor takımına VERDİĞİN DEĞERİ GÖSTERİYOR.

Ne dedin Başkan ben bu takımı ayağa kaldırmak eski günlerine geri getirmek için geçmiş tüm borçlarını ödedim ve para harcadım harcamaya devam edecem işte bu Taraftar Sizinle Gurur duyuyor.

1922 Konya maçında coşkulu heyacanlı bir takım gibi değil tam anlamı ile VASAT Futbol oynadık fakat kazanmasını bildik. Birtek Sarıyer maçında vasatın üstüne çıktık ordada rakibi ezdik.

İkinci Yarıya başlayacağız Ertuğrul Hoca takımın MR ÇEKTİ. Yolu çizdi bu  Yolda yeni ve yerinde transferlerle Psikolojik Performans artırıcı doğru antremanlar ile herşeyden  önemlisi tek başlı yönetimiyle Manisa Fk kulübünün girdiği krizi değerlendireceğine inanıyorum.

Transfer yapalım diyorlar fakat sevgili spor severler bir Guido Koçer,ilyas Kubilay ,Bahattin Köse ,Atabey Çiçek ,ve Ahmethandan daha iyimi forvet bulacağız bence yok bir gökhan alsan, ferhat çulcu oğlundan daha iyimi orta saha bulacağız yok, bir Yalçın Kılıç ,Gökhan Meral, Caner Arıcı, ve ercan yazıcıdan daha iyimi defans oyuncusu bulacağız oda yok bu takım devre arasında Ertuğrul Sağlam nezaretinde çok çalışıp bilimsel ve  psikolojik antremanlarla 2 yarıya hazır olacağına inanıyorum.

Eski yazılarımı OKURSANIZ geçen sezon dahil olmak üzere 3 aydan beri gidecek olanları İsim İsim yazdım arkadaşlar bu oyuncular bir türlü VASATIN  Üstüne çıkıp iyi top oynamadılar artık bizim  başarısızlığa tahammülümüz yok bu takımın Şampiyon olması için özellikle VASATIN  çok,çok üstüne çıkıp iyi top oynaması için Bu takıma bir Son vuruş Ustası golcü,bir  Stoper, bir sağ Açık,ve 2 Orta saha Oyuncusu alınması lazım.

DIŞARI BAKAN RÜYA GÖRÜR İÇERİ BAKAN UYANIR.

Saygılar...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR