VAROLMA SAVAŞI VERİYORUZ

VAROLMA SAVAŞI VERİYORUZ
Samsunspor Teknik direktörü Durmuş: Canımızla, tenimizle mücadele ederek savaşıyoruz. Savaşmaya da devam edeceğiz.

Samsunspor teknik direktörü Besim Durmuş, “Var olma savaşı veriyoruz. Canımızla, tenimizle mücadele ederek savaşıyoruz. Savaşmaya da devam edeceğiz.” dedi. Kırmızı-beyazlıların teknik sorumlusu Besim Durmuş, Nuri Asan tesislerinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

OYNADIĞIMIZ OYUNUN ÜZERİNE ÇIKACAĞIZ

Lig bitimine 5 hafta kaldığını hatırlatan Durmuş, son maça kadar en etkili şekilde mücadele vereceklerini söyleyerek, “Geride kalan haftalarda oynadığımız oyunun üzerine çıkarak mücadele vereceğiz. Tüm Samsunspor sevdalılarının beklentilerine güzel cevaplar vereceğiz. Futbolcularım her maçta güzel karakter ortaya koyuyor. Geride kalan 5 hafta’da daha fazla savaşacağız. Biz bu lig’de kalacağız.” şeklinde konuştu.

HİÇBİR ŞİKAYETİM YOK

Takımın oyunsal hatalarına değinen tecrübeli teknik adam Durmuş, “Yaptığımız hatalar üzerinde yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Mücadele anlamında takımdan hiçbir şikayetim yok. yaptığımız atakları küçük hatalarla bozarak gol bulamıyoruz. Oynadığımız son 6 maça baktığımızda genel olarak çok iyi oyun ortaya koyuyoruz. Rakipler bize neredeyse atak yapamıyorlar. Savunma anlamında çok iyi bir kadroya sahibiz. Hücumda da iyiyiz fakat son dokunuşlarımızda sıkıntımız var. İnşallah daha iyi olacağız.” İfadelerini kullandı.

FİNAL MAÇINA ÇIKACAKLAR

Deneyimli teknik patron Durmuş, 31. Hafta Pazar günü oynanacak Eskişehirspor maçına değindi. Durmuş, rakibin güçlü olduğunu fakat bu durumun bilincinde olduklarını ifade ederek, “Her hafta Elimizdeki fırsatları kaçırıyoruz. Eskişehirspor karşısında daha dikkatli bir oyun oynayacağız. Onların durumu bizden daha tereddütlü. Adeta final maçına çıkacaklar. Biz tüm bunların bilincindeyiz. Forma şansı bulan tüm arkadaşlarımız canla başla mücadele veriyor. Eskişehirspor maçında da en güzel mücadelemizi verip oradan puan veya puanlarla döneceğiz. Samsun’a yüzümüzün akıyla döneceğiz.” dedi.

TARAFTARA TEŞEKKÜR ETTİ

Durmuş, Samsunspor taraftarına desteklerinden dolayı teşekkür ederek, “Samsunspor’a gönül vermiş, 90 dakika boyunca takımın arkasında büyük bir güç olarak duran taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Pazar günü rakip İstanbulspor’a büyük bir göz dağı veriler. Bize çok güzel bir atmosfer yaşattılar.” diye konuştu.

Nurullah KIZILDAĞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.