Valorant Points Alma

Valorant Points Alma
VP yani Valorant Points oyundaki sanal paralardır.

VP yani Valorant Points oyundaki sanal paralardır. Oyun mağazasında alabileceğiniz özellikli eşyalar için kullanacağınız VP sayesinde, diğer yarışmacılardan daha güçlü olabilir ve daha farklı görünebilirsiniz.

alabilmek için bir e-pin koduna ihtiyacınız var. İnternet üzerinden ödeme yaparak alacağınız e-pin kodlarını oyunda aktive ederek VP kazanabilir ve bu VP’ leri RP’ ye dönüştürebilirsiniz.

RP alabilmek için aynı zamanda oyun mağazasından da ödeme yapabilirsiniz. Ancak internet siteleri e-pin kodları daha ucuza verebilmektedir. Bu yüzden Oynasana sitesinden oyun için ihtiyacınız olan e-pin’ leri daha az parayla daha çok VP veya RP alabilirsiniz.

E-Pin ile Valorant VP Alma

alabilmek için edindiğiniz e-pini hesabınıza girerek aktif hale getirmeniz gerekiyor. Bunun için ilk olarak size gelen farklı harf ve rakamlardan oluşan kodu, oyun mağazasından kod yerine girin. Daha sonra aktif olan VP miktarını item almak için harcayabilirsiniz.

Mağazadan kostümler, beceriler, cephaneler alınabilir ve bu da oyuncuları rakiplerine göre daha güçlü yapar. VP ile alabileceğiniz birçok item var ve bunlara karar verdikten sonra ihtiyacınız olan VP miktarını e-pin şifresi ile alabilirsiniz. VP, miktarlarına göre farklı denomlarda satılır ve bunlar genellikle 300 VP’den başlayarak 1000’lere kadar çıkıyor. İhtiyacınız olan VP’ yi almak için e-pin şifresi satan Oynasana gibi sitelere ödeme yapmanız gerekiyor.

Kaynak:

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.