VALİ OSMAN KAYMAK’IN 'KURBAN BAYRAMI' KUTLAMA MESAJI

VALİ OSMAN KAYMAK’IN 'KURBAN BAYRAMI'  KUTLAMA MESAJI
Samsun Valisi Osman Kaymak Kurban Bayramı için kutlama mesajı yayınladı.

Samsun Valisi Osman Kaymak Kurban Bayramı için kutlama mesajı yayınladı. Osman Kaymak mesajında;

 

''Sevinçlerin paylaşıldığı, toplumda dayanışma ve yardımlaşma duygularının yoğunlaştığı bayramlarımızdan biri olan Kurban Bayramı’nı kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramlar, bireyleri ortak duygu ve düşüncelerde buluşturarak, mutluluğun ve huzurun artmasını, üzüntülerin azalmasını ve manevi değerlerin içtenlikle yaşanmasını sağlamaktadır.

Kırılan gönüllerin onarıldığı, dargınlıkların unutulduğu, kaynaşma ve birlik olma duygularının perçinlendiği bayramlarımız, geçmişte olduğu gibi bugün de millet olarak bizler için özel bir yere sahiptir.

Bu güzel ve coşkulu bayram günlerinde gönül kapılarını birbirimize açmalı, aramıza koyduğumuz mesafeleri kaldırarak şefkat ve merhamet elimizi birbirimize uzatmalıyız.

Başta aile büyüklerimiz olmak üzere bütün yakınlarımızı, komşularımızı, şehit yakınlarını ve gazilerimizi, hasta ve kimsesizleri, huzurevlerindeki yaşlılarımızı ve yetiştirme yurtlarındaki çocuklarımızı ziyaret etmeli, fakir ve muhtaç durumda olanlara destek olmalı, hiç kimseyi bu bayram coşkusunun dışında bırakmamaya özen göstermeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle kamu kurum ve kuruluşlarımızda çalışan değerli mesai arkadaşlarımın, sivil toplum kuruluşlarının, çalışmalarımızda bizlere katkı veren değerli basın mensuplarının ve tüm Samsunlu hemşehrilerimin Kurban Bayramı’nı kutluyor; barış, kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışmayı esas alan nice bayramlar diliyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum.'' Dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.