Vali yardımcısından anlamlı randevu

Vali yardımcısından anlamlı randevu
Yaklaşık 3 yıl önce Antalya valiliğinden Samsuna gelen turizmden sorumlu Vali yarımcısı Sayın Recep Yüksel son çıkan kararname ile çoruma atanmıştı

Cuma günkü son iş gününden son randevuyu Karadeniz Turistik İşletmeciler Derneği KATİD e vererek otelcilerle bir araya geldi.

3 yıldır öneri ve projeleri ile Samsun turizmine katkı sağlayan Vali Yardımcısı Recep Yüksel ”Samsunun turizm potansiyeli çok yüksek ve önemli dinamikleri var. Bunlar yavaş yavaş hayata geçiyor. İnanıyorum ki kısa süre içinde hem bölgede hem de kültür turizminde Samsun önemli bir yere sahip olacak. Olimpiyatlara ev sahipliği etmiş bunu başarı ile gerçekleştirmiş organizasyon yeteneği olan şehrin daha büyük işlere ev sahipliği yapacağını göreceğiz.” Dedi.

Ziyarette konuşan KATİD Başkanı Murat Toktaş ”Sayın valimiz ile son 3 yıldır güzel bir uyum içinde çalışarak kamu ve STK nın birlikte hareket ettiğinde güzel işler üretebileceğini gördük. Birçok konuda bize fikir önderliği yapan Sayın Vali yardımcımız Recep Yüksel beye sonsuz teşekkür ederiz. Yeni gelecek olan vali yardımcımızla Aynı şekilde kaldığımız yerden devam edeceğiz” Dedi.

Ziyarette Samsun otelleri adına bir hediye takdim edildi. Hep birlikte valilikten çıkılarak Çoruma yolcu edilirken duygusal anların yaşandı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.