VALİ VE BAŞKAN TARLAYA İNDİ

VALİ VE BAŞKAN TARLAYA İNDİ
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsun Valisi Osman Kaymak ve esi Emine Kaymak ile birlikte Vezirköprü İlçesi Adatepe Mahallesinde tarlaya inerek çiftçilerle beraber tütün kırdı.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsun Valisi Osman Kaymak ve esi Emine Kaymak ile birlikte Vezirköprü İlçesi Adatepe Mahallesi'nde tarlaya inerek çiftçilerle beraber tütün kırdı. 

Vezirköprü ilçesini ziyaret eden Samsun Valisi Osman Kaymak ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin Adatepe Mahallesi'nde tarlada çalışan vatandaşlarla buluştu. Burada çalışan çiftçilerle hem sohbet ettiler hem de tütün kırarak üreticilere yardım ettiler. Çiftçilere bolluk ve bereket dileyen Başkan Şahin, “Valimiz Sayın Osman Kaymak bey ile beraber tarlada çiftçimizle bir araya geldik ve tütün kırdık. Üretici kardeşlerimizle bir araya geldiğim her an benim için unutulmaz oluyor. Bugün de öyle oldu.  Rabbim tüm çiftçilerimize güç, kuvvet, bolluk, bereket versin. Onları için biz de var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Çiftçimizin her zaman yanındayız" dedi. Vezirköprü ilçesini ziyaret eden Samsun Valisi Osman Kaymak ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin’e İlçe Kaymakamı Yunus Emre Altıner ile  Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis eşlik etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum