VALİ SÜNNET ŞÖLENİNE KATILDI

VALİ SÜNNET ŞÖLENİNE KATILDI
Samsun Valisi Osman Kaymak Atakum Belediyesi Dördüncü Geleneksel Sünnet Şöleni'ne katıldı

    'BU SÜNNET ŞÖLENLERİNİ ÇOK ANLAMLI BULUYORUM'
  Samsun Valisi Osman Kaymak, 26.08.2017 Cumartesi günü saat 12.00’de Çakırlar Korusu kır düğün alanında düzenlenen Atakum Belediyesi Dördüncü Geleneksel Sünnet Şöleni'ne katıldı.
    Sünnet şöleninde bir konuşma yapan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Değerli Misafirler, Sevgili Hemşerilerim; Tabi ki,belediyecilik sadece fiziki anlamda yatırım yapan bir belediyecilik değil. Belediyeciliğin diğer önemli bir kolu ise sosyal belediyecilik noktasında hizmetler üretmektir. Biz de bu gün burada Atakum Belediyesi olarak sünnet şölenimizin dördüncüsünü gerçekleştiriyoruz. Çocuklarımıza verdiğimiz değeri göstermek ve hissettirmek için bu çalışmaları yapıyoruz. Sosyal belediyecilik noktasında bu tarz hizmetleri gerektiği şekilde yapıyoruz ve vatandaşımızın yanında oluyoruz. Bu yıl 170 çocuğumuz erkekliğe ilk adımı attı. Yüce Rabbim bu çocuklarımızın damatlıklarını da ailelerine göstersin inşallah.”dedi.
    Vali Osman Kaymak sünnet şöleninde yaptığı konuşmasında,“Değerli Arkadaşlar; Birçok belediyemiz ailelere yardımcı olmak adına bu tür toplu sünnet şölenlerini yapıyorlar. Bu sünnet şölenlerini çok anlamlı buluyorum. Artık belediyelerimiz alt yapı hizmetlerini bitirdiler.  Daha çok insanları mutlu etmek adına insanların hayatlarına dokunmak anlamında bu tür sosyal belediyecilik hizmetlerini çok önemsiyoruz. Bu çerçevede Atakum belediyemizi tebrik ediyorum. Bu gün burada 170 çocuğumuzu bir araya getirerek sünnet ettirdiler. Şüphesiz aileleri de tebrik ediyorum.  Bu gün onlar için de çok anlamlı bir gün.
    Samsun Milletvekilimiz Çiğdem Karaaslan’ı ve Eşi Direnç Bey'i tebrik ediyorum. Samsun Milletvekilimiz Çiğdem Karaaslan’ın küçük oğlu Yusuf Yiğit Karaaslan’da sünnet şölenindeki 170 çocuktan biri oldu. Onların evlatlarının bu mutlu gününü hep beraber birlikte paylaşmak çok güzel bir duygu. Onların evlatlarına ve bütün evlatlarımıza Allah hayırlı ve uzun ömürler versin inşallah. Allah onların acılarını göstermesin. İnşallah nice güzel günleri, askerliği ve düğünlerini beraber görmeyi nasip eylesin. Aileleri tebrik ediyorum. Hepinizi sevgiyle ve saygıyla selamlıyorum.”dedi.
  Konuşmaların ardından Valimiz Sayın Osman Kaymak ve diğer protokol üyeleri sünnet şölenine katılan çocuklarımıza sertifika ve hediye verdi.
  Sertifika ve hediye töreninin ardından Valimiz Sayın Osman Kaymak ve diğer protokol üyeleri günün anısına sünnet olan çocuklarımızla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
  Sünnet Şölenine ayrıca, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Hasan Basri Kurt, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç, İlçe Kaymakamları, İlçe Belediye Başkanları, Kamu Kurum ve Kuruluş Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri, sünnet olan çocukların aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.