VALİ ŞAHİN,‘TÜM TÜRKİYE'YE ÖRNEK OLUYORSUNUZ'

VALİ ŞAHİN,‘TÜM TÜRKİYE'YE ÖRNEK OLUYORSUNUZ'
Vali İbrahim Şahin, İlkadım ilçesi Derebahçe Sosyal Tesislerinde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından 'Koruyucu Aileler için düzenlenen iftar programına katıldı.

İftar yemeği öncesinde Vali İbrahim Şahin, yemeğe katılan Koruyucu Aileler ile sohbet edip,  çocuklarla yakından ilgilendi. İftar yemeğine ayrıca, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Bakım Hizmet Daire Başkanı Mustafa Bilir, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Tekin Balcı, koruyucu aileleri ve çok sayıda davetli katıldı. 


SAMSUN’DA BU GÜN İTİBARİYLE 130 ‘KORUYUCU AİLEMİZ VAR
Ramazan ayı münasebetiyle ‘Koruyucu Aile’ olarak görev yapan ve bu sorumluluğu üstlenen siz değerli aileler ile bir araya gelmek üzere iftar programı düzenlediklerini belirten Vali İbrahim Şahin, “Öncelikle davetimize icabet edip geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. ‘Koruyucu Aile’ olmanın hazzını yaşıyorsunuz. Tüm Türkiye’ye örnek oluyorsunuz. Samsun’da bu gün itibariyle 130 ‘Koruyucu Ailemiz var. Bu 130 ‘Koruyucu Aile’mizin yanında 146 çocuğumuz bulunmaktadır. Samsun Türkiye’de ‘Koruyucu Aile’ sıralamasında 7'inci Sıradadır. Bu bizim için gurur verici bir durum, hem de sizlerin böyle bir yapı içerisinde bulunmanızdan dolayı sizlere şükranlarımı sunuyorum “dedi

BU ÇOCUKLARIMIZ DAHA SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE BÜYÜYOR
Çocuklarımızın pırıl pırıl halleri ve davranışları gerçekten hem bizi gururlandırıyor bir o kadar da bu yavruların geleceğiyle ilgili ümit var olunduğunu söyleyen Vali Şahin," Koruyucu ailelerimiz aynı zamanda bu yavrularımızı normal ortamlarından koparıp bir aile ortamına taşıyor. Bu çocuklarımız daha sağlıklı bir şekilde büyüyor. Hem kendilerine, hem ailelerine, hem de ülkelerine yararlı birer fert oluyorlar. Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin. Şimdiden sizlere iyi bayramlar diliyor, Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum” şeklinde konuştu.
Köksal ÖNER
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.