VALİ MİSİN SİYASETÇİ Mİ?

VALİ MİSİN SİYASETÇİ Mİ?
Samsun Valisi İbrahim Şahin, Türk Eczacılar Birliği Bölgelerarası toplantısında yaptığı konuşmada, “İlerleyen günlerde bir AK Parti-CHP koalisyonu gözüküyor”dedi.

SİYASETÇİ GİBİ KONUŞTU

Türk Eczacılar Birliği Bölgelerarası toplantısı yapıldı. 400 Eczacı ve çalışanları ile Samsun ve Çevre İllerden gelen Milletvekillerinin de bulunduğu toplantıda bir siyasetçi gibi konuşarak, İlerleyen günlerde bir AK Parti-CHP koalisyon hükümetinin kurulacağını söylemesi dinleyenleri şaşkına çevirdi.

 

ŞAŞKINLIKLA KARŞILANDI

Hükümet ve AK Parti çevrelerinden böyle bir açıklama yapılmayıp, Bakanlar, Milletvekilleri ve Samsun’da AK Parti’nin İl Başkanı dahi temkinli konuşurken, Samsun Valisi İbrahim Şahin’in, kendisine bir görev verilmiş gibi yapmış olduğu bu açıklama hayretle ve şaşkınlıkla karşılandı.

 

ÖN GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

AK Parti ve CHP’nin görevlendirdiği Komisyonlarca Koalisyon için ön görüşmelerin yapıldığı bir sırada ortada henüz kesinleşmiş bir durum olmamasına rağmen Vali İbrahim Şahin’in Koalisyon’un kurulacağına dair açıklama yapması “Vali herhalde siyasete soyundu” yorumlarına neden oldu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum