Vali Kaymak’tan Rektör Bilgiç’e iadeiziyaret

Vali Kaymak’tan Rektör Bilgiç’e iadeiziyaret
Son valiler kararnamesi ile Tunceli valiliğinden Samsun Valiliğine atanan Osman Kaymak, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç’e iadeiziyarette bulundu.

Rektör Bilgiç’in, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ali Cengiz ve Genel Sekreter Doç. Dr. Menderes Kabadayı ile karşıladığı Samsun Valisi Osman Kaymak,  Rektörlük makamındaki görüşmede Prof. Dr. Sait Bilgiç’ten üniversitenin fiziki yapısı, olanakları ve imkânları hakkında bilgiler aldı.

Karşılıklı fikir alışverişinin de yapıldığı ziyarette Samsun Valisi Kaymak,  üniversite kampüsünü de araba ile gezerek inşaatı yeni tamamlanan ve halkın hizmetine açılan Diş Hekimliği Fakültesi Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yeni Hizmet Binası’nı da gezdi.

Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selim Arıcı ve yardımcıları, yeni hizmete açılan diş hastanesi üniteleri ve poliklinikler hakkında Vali Kaymak’a detaylı bilgiler verdi.

Ziyaretin ardından Samsun Valisi Osman Kaymak ve OMÜ Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç, Türkiye ve Samsun için yeni projeler geliştirerek birlik ve dayanışma içinde çalışacaklarını belirttiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.