Vali Kaymak’tan Futbolculara moral ziyareti

Vali Kaymak’tan Futbolculara moral ziyareti
Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsunspor’lu futbolcuları ziyaret ederek onlara Boluspor maçı öncesi moral depoladı.

Samsun Valisi Osman Kaymak, Nuri Asan Tesislerinde Kırmızı-beyazlı futbolcuları ziyaret ederek, Pazar günü oynanacak zorlu Boluspor karşılaşması öncesi onlara moral verdi. Nuri Asan Tesislerinde konuşan Vali Kaymak, deplasmanda Gaziantepspor karşısında alınan 2-1’lik yenilgiyi unutarak, Boluspor karşılaşmasına odaklanmaları gerektiğini söyledi. Kaymak, “Önemli olan bu yenilgiden ders çıkartıp, çalışmalara öyle devam etmek. Takımımız çok güçlü oyunculardan oluşuyor. Gaziantepspor’u yenmiş gibi yola devam etmeliyiz. Size güvenimiz sonsuz.” dedi. Vali Kaymak’ın yanı sıra Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz, Adalet Komisyonu Başkanı Kemal Alver, Kayyum Heyeti Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz ve ekibi, MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Haluk Tan’da futbolcuların yanına gelerek onlara moral aşılayan kişiler arasındaydı.

 

 

“Bu şehir sizden çok şey bekliyor”

 

Samsunspor’un güçlü bir ekip olduğuna vurgu yapan Kaymak, “Bu şehir sizden çok şey bekliyor. bizler Samsunspor’un küme düşmesini değil Süper Lig’e çıkmasını hedefliyoruz. bu hedef doğrultusunda hep birlikte çok çalışmamız lazım. Belki devre arasında aramızdan ayrılan arkadaşlar oldu fakat, biz güçlü bir ekibiz.” ifadesine yer verdi.

 

 

 

“Play-Off’a gidecek güce sahibiz”

 

Vali Kaymak Sözlerini şu şekilde tamamladı: “Mevcut kadro ile Play-Off’a gidecek güce sahibiz fakat bazen böyle durumlar oluyor. Biz belki Gaziantepspor’a yenildik ama Elazığspor, Rizespor gibi takımlardan da puanlar aldık. Yani bazen güçsüz bir rakibe karşı yenilebilirsin, bazen de güçlü rakiplerini yenersin. Bu Spor’un doğasında olan bir şey.”

Nurullah KIZILDAĞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.