VALİ İBRAHİM ŞAHİN’DEN ‘24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ’ KUTLAMA MESAJI

VALİ İBRAHİM ŞAHİN’DEN ‘24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ’ KUTLAMA MESAJI
Cumhuriyetimizin kurucusu ATATÜRK’ün Başöğretmenliği kabul ettiği ve ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’ olarak kutlanan bu günde, tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyorum.

Cumhuriyetin erdemini öğreten, milletçe toplu olarak çağdaş uygarlık seviyesinin üstüne çıkmayı hedefleyen ve bu hedefe ulaşmak için de kararlılıkla yürüyen öğretmenlerimiz, yetiştirdikleri öğrencilerinin; vatan sevgisi, fikir hürriyeti ve insanlık meziyetinin kıymetli birer timsali olmalarını sağlamak için yüce bir görev üstlenmişlerdir.
 
Dünyadaki en onurlu mesleklerin başında olan öğretmenlik; emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli, saygın bir meslektir. İdealini ve heyecanını daima taze tutan, kendini her zaman yenileyen siz değerli öğretmenlerimizin sayesinde ülkemiz, her alanda kalkınmış ve gelişmiş bir dünya devleti haline gelecektir.
 
İlimizin eğitimde ülkemizdeki ilk on şehir arasına girebilmesi için, olağanüstü çaba göstermemiz gerekmektedir. Bunu da öğretmen, öğrenci ve aileleriyle birlikte hep beraber gerçekleştireceğiz.
 
Bu duygu ve düşüncelerle; Başöğretmenimiz Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyor, görevi başındayken şehit olan bütün öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.