Vakıf Katılım Samsun şubesi açıldı

Vakıf Katılım Samsun şubesi açıldı
Katılım bankacılığında referans kurum olma vizyonuyla faaliyetlerini sürdüren Vakıf Katılım, Samsun şubesinin açılışını gerçekleştirdi.

Açılışta yaptığı konuşmada hedeflerinin yılsonuna kadar şube sayısını 90’ın üzerine çıkarmak olduğunu belirten Vakıf Katılım Genel Müdürü İkram Göktaş, “Bankaların şube kapattıklarına ya da şube yatırımlarını ertelediklerine üzülerek şahit olduğumuz bir dönemde, yatırımlarımıza devam ettik ve 84 şubeye ulaşarak ülke coğrafyasının büyük bir kısmına erişir hale geldik. Bu kapsamda Samsun şubemizin açılışıyla sadece ülke ekonomisine değil bölge ekonomisine destek olma vizyonumuzu sürdüreceğiz” dedi. Vakıfların paylaşım kültürünü ve kamunun gücünü birleştirerek katılım bankacılığına yeni bir soluk getiren Vakıf Katılım, Samsun şubesini hizmete açtı. Şu ana kadar toplam 84 şubeye ulaşarak coğrafi olarak Türkiye’nin önemli bir kısmına erişen Vakıf Katılım, şubeleşme programıyla bireysel müşterilerin ve KOBİ’lerin her türlü finansal ihtiyaçlarını karşılamayı ve birikimlerini değerlendirirken onlara destek olmayı hedefliyor.

Müşterilerden yoğun ilgi

Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsun İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Samsun Atakum Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, Samsun İlkadım Kaymakamı İbrahim Keklik, Samsun Vakıflar Bölge Müdürü Metin Önder, Vakıf Katılım Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Erdoğmuş, Vakıf Katılım Genel Müdürü İkram Göktaş, Vakıf Katılım Genel Müdür Yardımcısı Betül Vural Yılmaz, Samsun Şube Müdürü Tolgahan Acar ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleştirilen açılış törenine müşteriler de yoğun ilgi gösterdi.

Onur Özsoy

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.