VAHŞETİ KINADILAR!

VAHŞETİ KINADILAR!
Samsun İstiklal Caddesinde bıçaklanıp daha sonra da yakılan Özgecan Aslan için ÖDP Kadın Kolları üyeleri basın açıklamasında bulunarak Özgecan Aslan’ın katillerini protesto ettiler.

“ÖNCE BIÇAKLANDI SONRA YAKILDI”
ÖDP Kadın Kolları Üyeleri şu açıklamalarda bulundular : “Mersin Tarsus'ta üniversiteli Özgecan Aslan önce bıçaklandı sonra da yakıldı. Jandarma ekipleri tarafından ormanlık alana giderken gözaltına alınan 3 katil, yapılan işlemlerin ardından serbest bırakıldı. Özgecan Aslan'ın kayıp ihbarının yapılmasıyla birlikte tekrar aramalara başlandı. Gözaltına alınan Necmettin Altmdöken ve Fatih Gökçe üniversiteli kadını bıçakladıklarını, yaktıklarını itiraf etti.”

“ÖZGE’Yİ KORUMADINIZ”
“Alışın kadınlar artık daha güçlü, alışın kadınlar artık susmuyor ” diyen Kadın Kolları Üyeleri, “İnsanlık, şeref ve onur yoksunu katiller, tecavüzcüler öldürmeyi çok iyi biliyor. Özge'yi korumadınız, Sema'yı elbirliğiyle katlettiniz, tecavüzcüleri adalet yoksunu saraylarınızdan elini kolunu sallayarak salıverdiniz ! Ancak bilin ki siz vurdukça, öldürdükçe biz azalmıyoruz, çoğalıyoruz. Alışın kadınlar artık daha güçlü, alışın kadınlar artık susmuyor. Alışın yaptıklarınızın hesabını soracak, takipçisi olacak kadınlar var! ” açıklamasında bulundular.

Onur EMİRZA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.