UZAK KALDIĞIM ARKADAŞLARIMI ÖZLEDİM

UZAK KALDIĞIM ARKADAŞLARIMI ÖZLEDİM
Sakatlığının tamamen geçtiğini belirten tecrübeli oyuncumuz Gökhan Meral, virüs nedeniyle uzak kaldığı takım arkadaşlarını da özlediğini ifade etti.

Sağ alt arka adalesindeki ikinci derece kas hasarı sakatlığı nedeniyle antrenmanlara çıkamayan oyuncu Gökhan Meral’ın tedavisi tamamlandı. Bir süre Nuri Asan Tesisleri’nde kuvvet ve dayanıklılık çalışması yapan Gökhan Meral, bundan sonraki çalışmalarını takımla birlikte yapacak.

ss1-3896.JPG

"SAKATLIĞIMDAN KURTULDUM"
Sakatlığını atlattığını ifade eden Gökhan Meral, “Yaklaşık 3 haftalık tedavinin ardından sakatlığımdan kurtuldum. Kulüp doktorumuz Gürbey Kahveci ve benimle yakından ilgilenen Fizyoterapistimiz Oğuzhan Şimşek’e çok teşekkür ediyorum. Nuri Asan Tesisleri’ndeki antrenmanlarım gayet iyi geçti. Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam’ın bize verdiği programlar doğrultusunda çalıştık. Koronavirüs salgını nedeniyle takım arkadaşlarımın bazıları evlerinde çalışmalarını yapıyor. Bu sebepten dolayı arkadaşlarımı da özledim. 19 Mayıs Stadyumu’nda muhteşem taraftarımızın da desteği ile arkadaşlarımla omuz omuza verip mücadele etmeyi özledim. Virüs salgını nedeniyle arkadaşlarımızdan uzak kaldık” dedi.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.