Uyuyan eşini boğdu

Uyuyan eşini boğdu
MUĞLA'nın Ortaca İlçesi'nde, 2 çocuğunun annesi eşi 26 yaşındaki Menekşe Y.'yi uykusunda elleriyle boğan koca 29 yaşındaki Ali Rıza Y. polisi arayarak teslim oldu.

Olay, bugün saat 05.00 sıralarında Terzialiler Mahallesi Yeşilkuyu Sokak 38 numarada meydana geldi. Biri 3 diğeri 1 yaşında 2 çocuk babası inşaat işçisi Ali Rıza Y., yatağında uyuyan eşi ev kadını Menekşe Y.'yi elleriyle boğarak öldürdü. Ali Rıza Y. saat 06.50 sıralarında polisi arayıp olayı bildirdi. İhbar üzerine eve gelen polis ekiplerince gözaltına alınan Ali Rıza Y. emniyete götürüldü. Olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Menekşe Y.'nin öldüğü belirlendi. Menekşe Y.'nin cesedi, evde yapılan inceleme sonrası otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Ali Rıza Y.'nin emniyetteki ifadesinde cinnet getirdiğini söylediği belirtildi.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

EV SAHİPLERİ İNANAMADI

Çiftin ev sahipleri Fikret Seçkin ve Suna Seçkin, "Üç yıldır kiracımız olarak oturuyorlardı. Gördüğümüz kadarıyla hiçbir sorunları yoktu. Kendilerine elimizden gelen desteği de veriyorduk. Çocuklarını da torunlarımız gibi seviyorduk. Akşam da evin önünde hep birlikte oturduk. Sabah polis bizi uyandırdı. Şoke olduk. Böyle bir şey yapacak kişi değildi. Yazık oldu. Allah affetsin" dedi. (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.