'Uyuşturucuya Hayır' tiyatro oyunu

'Uyuşturucuya Hayır' tiyatro oyunu
Adana Vali Yardımcılığı'ndan Bafra Kaymakamlığı'na atandıktan sonra yaptığı çalışmalar ve projelerle ismini duyuran Halis Arslan, şimdi de uyuşturucuya savaş açtı.

Adana'da görev yaptığı yıllarda herkesin sevgisini kazanan ve Bafra'ya tayini çıktığında, 'Halis Baba' diyerek vedalaştığı Bafra Kaymakamı Halis Arslan'ın daveti üzerine, Adana Devlet Tiyatrosu Bafra ilçesine gelerek 'Uyuşturucuya Hayır' konulu bir tiyatro oyunu sergiledi. Bafra Belediyesi Kışlık Kültür Merkezi'nde sergilenen oyunda, gençliğin madde bağımlılığı ve uyuşturucu konusunda aydınlatılması, ailelerin ise çocuklarına sahip çıkması ve ilgilenmesi konusu işlendi.

'Yarınlara geç kalmadan' tiyatro oyununu seyreden davetliler ve protokol, oyunun sonunda Adana Devlet Tiyatrosu oyuncularını ayakta alkışladı. Bafra Kaymakamı Halis Arslan, oyun bitiminde Adana Devlet Tiyatrosu oyuncularını tebrik ederek çiçek takdim etti. Arslan, "Davetimiz üzerine Sevgiye Uzanan Eller Projesi kapsamında Adana Devlet Tiyatrosu oyuncularının rol aldığı 'Yarınlara Geç Kalmadan' isimli tiyatro oyunu ilçemizde sergilenmiştir. Manevi boşluk içerisinde olan gençlerin nasıl zehir bataklığına sürüklendiğini görmekteyiz. Ailelere bu konularda çok büyük görevler düşmektedir. Bu proje kapsamında çalışmalarımız sürecektir." dedi.

Oyunu Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı İlhan Güngör, Belediye Başkanı Zihni Şahin, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Keskin, TSO Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar, İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amiri Komiser Mahmut Kurt, okul müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, daire müdürleri ve davetliler izledi. CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.