Uyuşturucu ticareti iddiasına 1 tutuklama

Uyuşturucu ticareti iddiasına 1 tutuklama
Samsun'da polisin evinde yaptığı aramada 90 gram plaka esrarla yakalandıkları öne sürülen yürüme engelli olduğu için tekerlekli sandalye kullanan 57 yaşındaki Selehattin Y. ile oğlu 20 yaşındaki Alaattin Y. ve 3 kişi gözaltına alındı.

Alaattin Y. tutuklanırken dğerleri serbest kaldı. Olay, dün merkez İlkadım İlçesi Kadıköy Mahallesi'nde meydana geldi. Polis yürüme engelli olan ve bu nedenle tekerlekli sandalye kullanan Selehattin Y. ile oğlu Alaattin Y.'nin uyuşturucu ticareti yaptığını belirledi. Polis dün şüphelilerin yaşadığı eve baskın düzenledi. Evde yapılan aramada 90 gram plaka haline getirilmiş esrar ele geçirilerek şüpheli baba ve oğlu ile o sırada evde olan 30 yaşındaki O.K., 19 yaşındaki M.K. ve 23 yaşındaki D.H. gözaltına alındı. Polisteki işlemlerinin tamamlanması ardından Alaattin Y. ile tekerlekli sandalyede taşınan baba Selehattin Y. ve 3 şüpheli bugün uyuşturucu ticareti yapmak ve kullanmak suçlarından adliyeye sevk edildi. 

Savcılık ifadelerinin ardından O.K., M.K. ve D.H. ve nöbetçi mahkemeye sevk edilen baba Selehattin Y. serbest bırakılırken, hakim karşısına çıkan oğlu uyuşturucu ticareti yapmak suçundan tutuklandı. (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.