UYUŞTURUCU OPERASYONLARINDA 4 GÖZALTI

UYUŞTURUCU OPERASYONLARINDA 4 GÖZALTI
Samsun'da düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 4 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, "torbacı" tabir edilen sokak satıcılarına yönelik çalışma yürütüldü.

Canik ilçesi Karşıyaka Mahallesi'nde uyuşturucu madde satışı yaptığı bilgisi edinilen A.A, Soğuksu Mahallesi'nde yakalandı. Zanlının üzerinde ve ikametinde yapılan aramada, 110 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi.

20210912-2-49993468-68682878.jpg

Hasköy Mahallesi'nde ise irtibatlı olduğu kişilere uyuşturucu sattığı tespit edilen A.C'yi takip eden ekipler, şüpheliyi İlkadım ilçesi Çatalarmut Mahallesi'nde üzerindeki 19,99 gram metamfetamin ile yakaladı.

Yeni Mahallesi'nde 3 Eylül'de ele geçirilen 1540 kapsül sentetik ecza hap ve 30,24 gram sentetik uyuşturucuyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan E.Y, Soğuksu Mahallesi'nde yakalandı.

İlkadım ve Atakum ilçesinde uyuşturucu madde sattığı bilgisi edinilen E.K'yi takibe alan ekipler, zanlının Atakum ilçesi İncesu Mahallesi'nde uyuşturucu ticareti yaptığı bir kişide 3,69 gram metamfetamin ele geçirdi. Soruşturma kapsamında E.K'yi yakalayan ekipler, şüphelinin üzerinde bir miktar sentetik uyuşturucu buldu. Dört şüpheli de gözaltına alındı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.