UYGUNSUZ PARKA CEZA YAĞDI

UYGUNSUZ PARKA CEZA YAĞDI
Ulugazi Mahallesi Şifa Yurdu ve Cengaver Sokak üstünde uygunsuz park eden araçlara ceza kesildi

Samsun İlkadım ilçesi Ulugazi Mahallesi Şifa Yurdu ve Cengaver Sokak üzerinde uygunsuz park eden araçlara trafik cezası uygulandı. Özellikle civardaki işyeri sahiplerine ait araçlar, sahiplerince yerlerinden kaldırıldı. Cezalara yapılan itirazlar trafik ekiplerince dikkate alınmadı. 

ULUGAZİ CAMİİ OTOPARKI DOLU
Ulugazi Mahallesi esnafı, Ulugazi Camii altındaki otoparkın dolu olduğunu, bu sebeple araçlarını dükkanlarına yakın yerlere park etmek zorunda kaldıklarını söylediler. Trafik polisleri de olası bir ambulans çağırma veya yangın vakasında olacakları hatırlatarak, duyarlılık vurgusu yaptılar.

KATLI OTOPARK AZ İLERİDE
Sürücülerin itirazlarına cevap veren polisler, yine Ulugazi Mahallesi sınırlarında bulunan katlı otoparkı adres göstererek, "Park ücretinden çekinmeyin, pahalı arabalar alıp, park ücretinden kaçmak, araçlarınız için de mahalle sakinleri için de iyi değil" şeklinde konuştular.

KANGREN OLMUŞ BİR YARA
Samsun sürekli büyüyen ve fakat plansız büyüyen bir şehir olarak, kangren haline gelmiş park meselesiyle boğuşmakta. Parkmatik gibi palyatif çözümlerle giderilmeye çalışılan sorun gün geçtikte kronik ve çözümsüzlük boyunuta varmakta. Şehircilik uzmanları, şu andan sonra bari her apartmanın altına bir park yeri zorunluğunun uygulanmasını ve bunu yerine getirmeyenlerin cezayla da kurtulmamalarını önermekte.

VATANDAŞ OTOPARKI PAHALI BULUYOR
Epey para harcayıp aldıkları araçları otoparka koymayan vatandaş, otopark ücretlerinden şikayetçi. Oysa sokağa bıraktığı aracının başına gelebilecek kazalar, o park yüzünden geçemeyen itfaiye aracının ya da ambulansın vebali daha pahalı üzüntülere sebep olabilmekte. Emrah ŞAHİN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum