UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ

UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ
BAFRA TSO’dan 4. KOSGEB UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası ve KOSGEB Samsun Müdürlüğü işbirliği ile planlanan Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Mülakatları 29 Eylül 2016 tarihinde KOSGEB Samsun Müdürlüğünden Kobi Uzmanı Nebahat AYAN ve Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Talip ŞAHİN tarafından gerçekleştirilmiş olup, 3 Ekim Pazartesi günü Bafra Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda başlatılmıştır.

KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi açılış konuşmasını Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel BAŞAR tarafından yapıldı.

Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar yaptığı açıklamada; ‘Hizmet alanımızdan gelen talepler doğrultusunda Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi hususunda KOSGEB Samsun Müdürlüğü ile mutabakat imzalamıştık. Mülakatlarda başarılı olan Kursiyerlerimiz 4 gün süren Kursun ardından sertifikalarını almaya hak kazanacaklar. İş Planı KOSGEB tarafından Uygun görülen Girişimcilere, 50 bin liraya kadar hibe, 100 bin liraya kadar da faizsiz kredi imkanı sağlanacaktır. Bu destek programı ile Bölgede kendi işini kurmak isteyen girişimcilerimize destek olmayı amaçlıyoruz. İlçelerimize ve Bölgemize hayırlı olmasını diliyorum.’ dedi.

KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi açılışına Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel BAŞAR, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Talip ŞAHİN ve Eğitmen Mithat EMİR katılmıştır.

Oktay ZERRİN- Bafra

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.