UYANIKLIĞIN BÖYLESİ

UYANIKLIĞIN BÖYLESİ
Adem Güney’in işlettiği SASA kafeyle ilgili yeni bir gelişme ortaya çıktı

İl Halk Sağlığı Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin, SASA kafeye yasalara aykırı olarak sigara içildiği için on gün kapatma cezası verdikleri, Adem Güney’in de bu süre zarfında SASA kafeyi devretmeye çalıştığı, hatta iki iş adamı ile anlaştığı öğrenildi.

                                                        ALANLARA YAZIK OLUR

      SASA kafenin 99 metrekaresinin kaçak olduğunu daha önce belgeleriyle ortaya koymuştuk. Yıkılması gereken bu kaçak kısmın Adem Güney’in baskısıyla yıkılmadığı göz önüne alındığında işletmeyi satın alacak kişilerin bu şartlarda zarara uğrayacaklarının belli olduğu göz önüne alındığında, bu insanlara yazık olacağı da açıkça ortada. Gazete olarak kamuoyunu doğru bilgilendirmek adına bu gerçeklerin göz önüne alınması zarureti hasıl olmuştur.

                                İDDİA EDİLEN RAKAMLARLA MÜLK ALINIR

   Gazetemizin istihbarat servislerinden edindiği bilgiye göre SASA kafeyi iki iş adamının 2.250.00 TL ‘ye satın aldıkları, bu paranın bir milyon lirasını peşin kalanını ise 12 eşit taksitte ödeyecekleri öğrenildi. SASA kafenin mülkiyetinin yarısına tekabül eden bu rakamın nasıl ve neden ödendiği de merak konusu olmuş durumda.

sasa-belgeler-(1).jpegsasa-belgeler-(3).jpegsasa-belgeler-(3).jpeg

                           MEDİVA’NIN AKIBETİ GİBİ OLMASI MUHTEMEL

      Adem Güney’in daha önce işlettiği ve bir kısmının kaçak olduğu için gazetemiz tarafından haber yapılan Mediva Hastanes’ni de satmıştı. Adem Güney Mediva Hastanesi’ni sattıktan sonra kapanmış olmasının nedeninin de bu gelişmeler olduğu göz önüne alındığında, SASA kafenin de akıbetinin bu minvalde olmasının söz konusu olduğu iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum