Utandım

Bank Asya Birinci Ligi kurulalı ve daha önceki yıllarda heralde böyle bir sezon yaşanmadığı kanısındayım. Nedenlerinede gelince ne yukarıdakiler, ne de aşağıdakiler bir türlü birbirlerinden kopamıyor.
 - Ligin aşağısında yukarısında tabiri caiz ise sanki bir cadı kazanı gibi kaynıyor. Bir maç kazanan yukarılara bir maç kaybeden ise aşağılara doğru inişe geçiyor.
 - Diyorum ya... Böyle bir lig ne yaşandı nede kolay kolay yaşanır gibi geliyor aklına insanların.
 - Samsunspor takımı ise ileri ki haftalarda korkulu rüya görmemek için alt sıralardan uzaklaşmak için oynayacağı Boluspor maçına mutlak 3 puan kazanmak parolasıyla çıkmak ve puan hanesine artı puanları yazdırmak zorunluluğu içinde taraftarlarınında büyük desteğiyle zorlu Boluspor mücadelesine çıkıyordu.
 - Sevgili Ercüment Hoca'da verdiği beyanatlarda her maçın final niteleğinde olduğunu puan kaybetmeye tahammüllerinin olmadığını sporcularını devamlı motive etmeye çalışmış idmanlarınıda buna göre yapmıştı.
 - Havanın kapalı olmasına rağmen seyircinin maça rağbet etmesinin yanında; bir miktar Boluspor taraftarlarınında maça geldiği gözden kaçmadı.
 - Samsunspor takımı maça hiçte iyi başlamadı. Daha doğrusu maçın hemen başında Kenan'ın sakatlanıp çıkması Samsunspor savunmasının bocalamasına neden oldu. Kenan'ın bu takım için ne kadar önemli olduğu bir kez daha görüldü.
 - Dedikya Samsunspor maça iyi başlamadı diye ilerleyen dakikalarda bu bariz bir şekilde ortaya çıktı. 14'ncü dakika defansın ve kalecinin bariz hatası Samsunspor'u yenik duruma düşürdü. Golden sonra Samsunspor biraz canlanır gibi olmasına karşılık 34'ncü dakikada bu sefer Boluspor defansının bakışları arasında Turgay güzel bir kafa vuruşuyla skoru 1-1'e getirdi. Ancak konuk takım 37.dakikada ikinci golünü atarken Samsunspor takımı hala topla oynama hastalığından kurtulamamıştı.
 - Samsunspor ikinci yarıya büyük bir avantajla başladı. Verilen penaltıyı Sercan tarihe geçecek bir şekilde kaleciye atınca oyunda orada koptu.
 - Tek üzüldüğüm konu ise Ercüment Hoca; nedenine gelince sahaya çıkıpta Hoca oynamayacak heralde.
 - Bir takım bu kadar kalitesiz ve vurdum duymaz futbol oynayamaz.
 - Yazık ama çok yazık
 - Biz bu puanları çoookkk ama çoookk ararız.
 - Helal olsun Boluspor size.
 - Bu kadar utandığımı hiç hatırlamıyorum.
 - Bizden söylemesi.
 - Hoşçakalın...  

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mahir Sarı Arşivi
SON YAZILAR