ÜŞÜYORUM YARDIM EDİN!

ÜŞÜYORUM YARDIM EDİN!
Samsun' Canik İlçesi Eski Sanayi Sitesi Yeni Mahallede yaşayan ve geçimini sokaklarda kağıt toplayarak sağlayan K.K._[48] yaşındaki vatandaşın içler acısı durumu ve çaresizliği çevredeki insanları duygulandırıyor.

Yeni Mahalle Sanayi Sitesi'nde yaşayan K.K. sokaklarda kağıt toplayarak geçimini sağlıyor. Çaresiz adam, inşaat halindeki dükkan için ayrılan yerleri kendisine mesken tutuyor. Topladığı kağıtlarla karnını dahi doyuramayan K.K. ya çevredeki vatandaşlar tarafından yardım eli uzatılarak karnı doyuruluyor.

Kimsesiz ve yatacak yeri bulunmayan K.K. inşaat halindeki binaları kendisine sığınacak yer olarak kullanıyor. Üç aydan fazla inşaatlarda yatan K.K. durumunu ve çaresizliğini anlatarak ilgililerden yardım istedi. K.K. Titrek sesiyle şöyle konuştu,“İlgililerden bana sahip çıkmalarını istiyorum. Gece köpekler saldıracak diye korkudan uyuyamıyorum. Üç aydır bu dükkanda yatıyorum. Soğuk havalarda elim, ayağım donuyor. Hayırsever esnaf kardeşlerim olmasa açlıktan ölürüm. Devlet Suriye'lilere el uzatıyor, benim gibi evsiz sokakta yaşayan, tanıdığım, bildiğim çok arkadaşım var. Canik Belediyesi'nden, Canik Kaymakamı'ndan yardım istiyorum. Kışın ortasında bana sahip çıksınlar' dedi. Erdal Ündücü









HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.