ÜSTÜNLÜK SAMSUNSPOR'DA

ÜSTÜNLÜK SAMSUNSPOR'DA
Yılport Samsunspor, yarın sahasında Manisaspor'u konuk ediyor.

Yılport Samsunspor, yarın sahasında konuk edeceği Manisaspor ile 17. randevusuna çıkarken istatistiklerde rakibinden üstün durumda bulunuyor.

33-(8).jpg

Ligde bu zamana kadar toplam 16 defa karşı karşıya gelen iki ekipten yarışı Yılport Samsunspor önde götürüyor. Yılport Samsunspor'un 8 galibiyeti bulunurken, Manisaspor yalnızca 4 maç kazanabildi. 4 maçta ise taraftar eşitliği bozamadı. Geçen sezon TFF 1.Lig'den düşen iki takım bu defa TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta kozlarını paylaşacak. Yılport Samsunspor ligde zirve mücadelesini sürdürürken Manisaspor ise şu anda son sırada yer alıyor.

randevu.jpg

Yılport Samsunspor'un kendi evinde ağırlayacağı Manisaspor bir dönem Taner Taşkın'la gülmüştü. Sezon başında federasyon kararıyla 9 puanı silinen, altyapı ağırlıklı kadrosuyla aldığı 2 galibiyet ve 2 beraberlik alarak -1 puanla düşme hattında yer alan Manisaspor, bu hafta eski teknik patronu Taner Taşkın'a karşı mücadele edecek. Yılport Samsunspor ise grupta lider Sakaryaspor'un 2 puan gerisinde 3. sırada yer alıyor. Manisaspor'da bir dönem hem futbolcu hem de teknik direktör olarak şampiyonluk yaşayan, takımı son olarak geçen sezonun ikinci yarısında TFF 1. Lig'de çalıştıran Taner Taşkın, geçtiğimiz günlerde Manisaspor'la ilgili olarak: "Manisa yaşadığım ve büyüdüğüm bir yer. Bu takımda hem oyuncu olarak hem de hoca olarak şampiyonluk yaşadım. Bizim gönlümüzde yeri çok farklı olan bir takım. Ama şu anda ben kendimi Samsunlu ve Samsunsporlu olarak görüyorum. Maça çıkacağız ve Manisaspor’u yenmek için de mücadele edeceğiz." ifadelerini kullanmıştı.

Soner Süren

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.