Üstün Yetenekli Çocuklar Eğitimi...

Üstün Yetenekli Çocuklar Eğitimi...
Kadınlara üstün yetenekli çocuklar eğitimi

Geliştirdikleri sosyal etkinliklerle dikkat çeken Canik Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri, bu kez eğitim uzmanlarından üstün yetenekli çocuklar hakkında bilgi aldı.

Canik Kent Konseyi Kadın Meclisi, yapılan ve yapılacak çalışmaların değerlendirildiği haftalık toplantısını gerçekleştirdi. Özellikle kadınlara ve dezavantajlı gruplara yönelik gerçekleştirdikleri proje ve etkinliklerle dikkat çeken Kadın Meclisi Üyeleri bu kez, Prof. Dr. NecateBaykoç İlgi ve Yetenek Geliştirme Merkezi Kurucu Müdür Beril Karslı ve Psikolog Rehber Öğretmen Selin Taşkın’dan üstün yetenekli çocuklar hakkında bilgi aldı.

ÜSTÜN YETENEKLİ ÇOCUKLAR ANLATILDI

Canik Kent Konseyi Genel Sekreteri Reşat Kılınçarslan ile Kadın Meclisi Başkanı Münevver Uğurlu ve meclis üyelerinin yer aldığı toplantıda, İlgi ve Yetenek Geliştirme Merkezi Kurucu Müdür Beril Karslı ve Psikolog Rehber Öğretmen Selin Taşkın, üstün yetenekli çocuklar için yaptığı çalışmalar, çocukların eğitimi, destek eğitim programı, akıl oyunları gibi çocuklara yönelik eğitim çalışmalarını anlattı.

ANNELER ÇOCUK GELİŞİMİNDE ÖNEMLİ

Annelerin çocukların gelişiminde büyük rol oynadığına işaret eden Canik Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Münevver Uğurlu, meclis üyelerimizi üstün yetenekli çocuklara yönelik eğitim programları hakkında bilgilendirmek istedik. Farklı bir toplantı oldu. Amacımız, annelerimizin çocuklarını en doğru şekilde yetiştirmeleri ve üstün yetenekli çocuklarımızın tespit edilerek, topluma, ülkeye faydalı bireyler olarak yetiştirmektir" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.