Usta'ya büyük ilgi

Usta'ya büyük ilgi
Seçim çalışmalarını sürdüren Bağımsız Samsun Milletvekili ve Bağımsız Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Erhan Usta, Tekkeköy'de bulunan TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezinde 5.'si düzenlenen Karadeniz Kitap Fuarına katıldı.

Oldukça kalabalık olan fuarda vatandaşlar Erhan Usta ile fotoğraf çekinmek için sıraya girdi. Halk tarafından büyük bir ilgi ve sevgisiyle karşılaşan Usta, fuarda bulunan Yayın Evleri ve Yazarları da ziyaret etti.

İçimizden biri olsun

Usta, Fuar ziyaretinin ardından İlkadım Anadolu Mahallesi'nde gerçekleştirilen mahalle toplantısına katıldı.Yoğun bir katılımın olduğu toplantıda konuşan Erhan Usta, " Bizim seçeceğimiz kişiler cok kolay ulaşabileceğimiz, bizi anlayan, dokunabileceğimiz, geçmişte yaptıklarıyla gelecekte ne yapabileceğini tahmin edebileceğimiz içimizden biri olan kişiler olması lazım. Bizi anlamayan, bize yabancı olan, geçmişte bizim için hiç bir şey yapmamış kişileri bir genel seçim havasında seçmenin hiç birimize bir faydası olmayacaktır" dedi.Temel amacının herkesi kucaklamak olduğunu vurgulayan Usta, "Seçilmemiz durumunda adil bir yönetim sergileyeceğiz. Ben size adalet vaat ediyorum. Benim tepemde hiç bir siyasi parti olmayacağı için partililerin işlerini yaptırması konusunda kimsenin baskısı olmayacak. Biz 'vicdanımız ve adalet' duygumuzla hareket edeceğiz, hak edene hakkını vereceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.