Ustalara Saygı Gecesi'nin konuğu MFÖ oldu

Ustalara Saygı Gecesi'nin konuğu MFÖ oldu
Ustalara Saygı Gecesi'nin konuğu MFÖ olduMFÖ, mazhar, fuat, özkan, saygı, gece, şarkı ...

Büyükçekmece Belediyesi tarafından ‘Ustalara Saygı Gecesi’ etkinliği kapsamında bu kez Türk popunun sevilen grubu MFÖ ağırlandı. Gece’de sahneye çıkan Büyükçekmece Belediyesi Çocuk Korosu’ndaki ‘99 Minik’, MFÖ’nün sevilen eserlerini seslendirdi.

Büyükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Ustalara Saygı Gecesi’ etkinlikleri kapsamında bu kez Mazhar, Fuat, Özkan (MFÖ) gecesi düzenlendi. Fuat Güner ve Özkan Uğur'un da çocuklarla birlikte şarkı söylediği gece de geçtiğimiz günlerde aramızdan ayrılan Kayahan da unutulmadı. Büyükçekmece Çocuk Korosu’nda yer alan ‘99 minik yıldız’ MFÖ’ye ait unutulmayan eserleri seslendirdi. Çocuk Korosu’na Orhan Şallıel yönetimindeki Oda Orkestrası eşlik etti. Çiğdem Güven ve Şükriye Arslan yönetimindeki Büyükçekmece Belediyesi Çocuk Korosu geceye, geçtiğimiz günlerde aramızdan ayrılan Kayahan'ın ‘Gönül sayfam’ isimli şarkısı ile başladı. 

Gecede konuşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden ünlü sanatçı Kayahan Açar için saygı ve anma gecesi düzenleyeceklerini söyledi.  CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.