Usta, Şehit Ailesini Ziyaret etti

Usta, Şehit Ailesini Ziyaret etti
MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, Hakkari’de teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Sıhhiye Uzman Çavuş Nejat Yaman’ın Samsun’un Tekkeköy ilçesindeki ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Hakkari’de teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan 24 yaşındaki Sıhhiye Uzman Çavuş Nejat Yaman’ın Samsun’un Tekkeköy ilçesi Selyeri Mahallesi'nde yaşayan ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Şehit askerin babası Turan Yaman ve dedesi Necmi Yaman ile yakınları ile görüşüp, acılarını paylaşarak sabır ve başsağlığı dileklerinde bulunan Usta, daha sonra şehitler için yapılan duaya iştirak etti.

Usta; " Şehidimize Cenab-ı Allah'tan rahmet niyaz ediyorum. Kederli ailesine, Samsun'umuza milletimize sabır ve başsağlığı diliyorum. Üstün bir mücadele azmi ile vatan nöbeti tutan kahramanlarımızı Rabbim korusun, esirgesin" dedi.

Usta’ya MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, MHP Tekkeköy İlçe başkanı Süleyman Şeker, MHP Terme İlçe Başkanı Resul Şahin ve MHP İlkadım İlçe Başkanı İkram Erdemir, MHP Çarşamba İlçe Başkanı Kemal Düzgün ve MHP Salıpazarı İlçe Başkanı Cavit Yıldırım eşlik etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.