USTA ŞARKICI EROL BÜYÜKBURÇ FOTOĞRAF SERGİSİ

USTA ŞARKICI EROL BÜYÜKBURÇ FOTOĞRAF SERGİSİ
Karadeniz’in en büyük Alışveriş merkezi olan ve Yönetimini Inside Danışmanlığın yaptığı Lovelet Alışveriş Merkezi yaptığı etkinlikler ve sanat verdiği değer ile de Karadeniz Halkı’nın beğenisini kazanmaya devam ediyor.

 Türk pop müziğine yön veren unutulmaz şarkılara imza atan Erol Büyükburç’un Menajeri Osman Nuri Yazıcı’nın arşivinden birbirinden değerli 60 fotoğrafın yer aldığı sergiye ev sahipliği yapıyor. Birçok ilde açılacak olan serginin ilk ayağını Lovelet AVM’ de gerçekleştirildi. Sergide Büyükburç’un hayatından çok özel kareler yer alırken sergilenen Erol Büyükburç hatıra mini heykeltıraşları oldukça yoğun ilgi gördü. 

       Osman Nuri Yazıcı; Erol Büyükburç vefatından 1 ay önce Lovelet AVM’ de mini konser ve imza gününe gelmişti ve burada çok yoğun bir ilgi ile karşılanmış şarkılarını tekrar tekrar söylemişti. Samsunu çok sevdiğini Samsuna özel bir şarkı yazdığını dile getirip bu serginin Samsun ve Lovelet AVM’ de olmasın ayrıcalığını dile getirdi. 
       
Lovelet AVM yönetimi değerli bir sanatçının eserlerinin sergilenmesinden duyduğu mutluluğu paylaşırken, serginin 28 Hazirana kadar ziyaretçilere açık olduğunu belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.