UŞAK'TA PUAN AVI

TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta liderlik yarışını sürdüren Yılport Samsunspor, zorlu bir deplasman maçı olan Uşakspor ile puan mücadelesine girecek.

Kırmızı Şimşekler'in kaybetme lüksü yok. Bu maçı mutlaka kazanarak gözlerini zirveye dikecekler. Dün yapılan son antrenmanda hava soğuk olmasına rağmen futbolcular ateş gibiydiler. 

Hırslı ve azimli bir grafik çizen Kırmızı Şimşekler'de Erhan Kartal sakat ve forma giyme şansı çok az. Ancak teknik direktör Taner Taşkın B planını devreye sokarak bu mevki için alternatifleri olduğunu ve bir sorun bulunmadığını belirtti. 

Yılport Samsunspor sabah yapılacak ter antrenmanının ardından uçakla İstanbul'a oradan da aktarmalı olarak İzmir'e gidecek. Kafile İzmir'den karayolu ile Uşak'a geçecek. 4.000 kişilik 
Uşak Stadı'nın misafir tribününe 250 kişilik misafir taraftar kabul edilecek. Uşak'a gidecek olan Yılport Samsunspor taraftarlarının bu kontenjanı göz önünde bulundurmalarını ve buna göre hareket etmelerini tavsiye ediyorum. 

Zorlu bir deplasmanda zorlu bir müsabakaya çıkacak olan Yılport Samsunspor'un sahadan kayıpsız olarak ayrılmasını en içten dileklerimle temenni ediyorum.

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR