‘ÜNYESPOR MAÇINDA TELEFİ EDECEĞİZ’

‘ÜNYESPOR  MAÇINDA TELEFİ EDECEĞİZ’
Spor Toto Bölgesel Amatör Lığ 4’üncü Grupta mücadele eden ilimizin diğer temsilcisi Ladik Belediyespor’un Teknik Sorumlusu Eyüp Narşap,” Rakibimizi karşında elimizden iki puanı kaçırdık. Ünyespor maçında telefi edeceğiz “dedi.

İYİ BİR OYUN SERGİLEDİK

Son iki haftadır zorluk derecesi yüksek maçlar oynayarak kazandıklarını ifade eden Ladik Belediyespor’un Teknik Sorumlusu Eyüp Narşap,” Bu moral ve motivasyonla Yozgatspor maçına hazırlandık rakibimizin iyi ve eksik yanlarını irdeleyip ona göre bir strateji belirledik. Fakat savunma anlamında gösterdiğimiz reaksiyonu hucumsal detaylar konusunda gösteremedik. bu maçı kazandığımızda şampiyonluk yolunda önemli bir hamle daha yapmış olacağımızı farkındaydık bunun  da yarattığı bir stres oluştu oyuncularımda, ama yine de gayet iyi niyetli kimliğimize yakışır bir mücadele sergilediler. Onları kutluyorum. Maçın ikinci yarısında galibiyeti hakkedecek bir oyun ortaya koyduk sonuçlandırmada biraz daha soğukkanlı ve özgüvenli davranabilseydik istediğimiz sonucu kolaylıkla alabilirdik. Biz bu ligin sonuna kadar koyduğumuz hedefleri kovalamaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu

TEMELLERE OTURAN BİR TAKIMIZ

Önümüzdeki hafta sonu deplasmanda ligimizin güçlü ekiplerinden  Ünyespor ile  onayacak yarınını belirten Turuncu-Beyazlıların Teknik Sorumlusu Eyüp Narşap,” Biz bu maça da en iyi şekilde hazırlanıp sahaya iyi futbol yansıtıp, kazanan taraf olmak istiyoruz. Bunla ilgili ne gerekiyorsa yapacağımızdan kimsenin endişesi olmasın camiamızın hak ettiği galibiyetleri onlara yaşatacağız. Her geçen hafta gelişen oyun kimliğini sağlam temellere oturtan bir takım olmaya devam ediyoruz ilerleyen haftalarda daha da verimli futbol oynayıp kazanmaya devam eden bir takım olacağız” diye konuştu.

Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.