UNUTULMAZ BİR BAYRAM YAŞANDI

UNUTULMAZ BİR BAYRAM YAŞANDI
Lovelet Outlet Bayram boyunca etkinliklerine ara vermeden devam etti.

Bayramın üç Günü üç ayrı konser gerçekleştirildi.

Bayramın 1. Günü Hacivat Karagöz gösterileri mini clup etkinleriyle başlayan program Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği Kiralık aşk dizisi için hazırladığı jenerik şarkısı ve yapmış olduğu şarkılarla oldukça fazla hayran kitlesine sahip olan kendine has giyimiyle müthiş sahne performansı ile göz dolduran Aydilge sevenleriyle bol bol fotoğraf çekinip imza dağıttı.

Bayramın 2. Günü sihirbazın birbirinden ilginç gösterileriyle başlayan etkinlik son zamanların en gözde şarkısı ‘Günah Benim’ ile 50 milyona yakın izlenerek dönemin en büyük müzik fenomeni haline gelen, sosyal medyayı kasıp kavuran Eypio ile Burak King yer aldı. Popüler Türkiye listesinde de bir numara olan ve şarkıları birçok kişi tarafından cover ’lanan Ünlü ikilinin ilk imza günü Lovelet Outlet ’te gerçekleşti. İlk imza günlerinde oldukça yoğun bir ilgiyle karşılanan grup Samimi halleri ve şarkılarıyla sevenlerini mest ederken herkesle ayrı ayrı fotoğraf çekindi.

Bayramın 3. Günü İzleyenlere görsel Show sunan Aşuk ile Maşuk oyunu ardından güçlü yorumu ve güzelliğiyle birçok kesim tarafından çok sevilen Zeynep Dizdar Performansıyla göz doldurdu şarkılarını sevenleriyle hep bir ağızdan seslendiren sanatçı sevenlerine unutulmaz anlar yaşattı.

Karadeniz’in en büyük Outlet merkezi olan ve Yönetimini Inside Danışmanlığın yaptığı Lovelet Alışveriş Merkezi Hizmete girdiği günden itibaren yaptığı etkinlikler ve sosyal sorumluluk projeleri ile Karadeniz Halkı’nın beğenisini kazanmaya devam ediyor.

 

   

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.