Unkapanı’na modern / KÜLTÜR MERKEZİ

Unkapanı’na modern / KÜLTÜR MERKEZİ
Samsun Eski Belediye Başkanı Vehbi GÜL döneminde Unkapanı Kapalı Pazaryeri olarak yapılan Samsun Büyükşehir olduğunda İlkadım Alt Belediyesi zamanında Unkapanı Kültür Merkezi’ne dönüştürülen bina yıkılarak yerine modern bir Merkez yapılacak.

ESKİSİ YIKILIP YENİSİ YAPILACAK

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Unkapanı Kültür Merkezi’nde Kursiyer ve Usta Öğreticilerle buluştu. Erdoğan Tok burada mevcut Kültür Merkezi’nin yıkılarak yerine muhteşem olarak nitelendirilecek modern bir Kültür Merkezinin yapılacağı müjdesini verdi.

 

GÜZEL İŞLERE İMZA ATILIYOR

Tok, “Burada hanım kardeşlerimizle beraber olmak eşime ve bana mutluluk veriyor. Bayanlarımızın el emeği göz nurları ile yapmış oldukları çalışmaları görmekten büyük onur ve gurur duyuyorum. Böylesi güzel işlere imza attığımızı görmek bizlere her zaman çalışma aşkı veriyor.” dedi.

 

MÜTEAHHİT İLE ANLAŞILACAK

İlkadım Belediye Başkanı Tok, “Bu binada kurs gören kurs veren tüm kardeşlerimize bir müjdemiz var. İçinde bulunduğumuz Unkapanı Kültür Merkezi binamızı yıkarak kat karşılığı anlaşacağımız müteahhit ile muhteşem bir merkez yapacağız” diye konuştu.

 

KONFERANS SALONU DA OLACAK

Yapılacak olan Merkezin üst tarafı konut, alt bölümleri ise hanımlar için kurs salonları, toplantı odaları, Türk hamamı, Fitness salonları gibi birbirinden farklı noktalarla modern bir merkezi olacak. Ayrıca Merkezin içinde 650 kişilik büyük bir konferans salonu bulunacak. Mehmet Hazinedar

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum