“ÜNİVERSİTELER İŞ ORTAĞIMIZ OLMALI”

“ÜNİVERSİTELER İŞ ORTAĞIMIZ OLMALI”
İlkadım Belediyesi ve Üsküdar Üniversitesi arasında “Çocuk ve Gençlerin İyi Oluş Hallerinin Artırılması” amacı ile hayata geçirilecek projelere dair Sosyal ve Bilim İşbirliği Protokolü imzalandı.

İlkadım Belediyesi ve Üsküdar Üniversitesi arasında “Çocuk ve Gençlerin İyi Oluş Hallerinin Artırılması” amacı ile hayata geçirilecek projelere dair Sosyal ve Bilim İşbirliği Protokolü imzalandı. İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ve Üsküdar Üniversitesi Rektörü Psikiyatrist Prof. Dr. Nevzat Tarhan tarafından imzalanan protokol ile “Çocuk ve Gençlerin İyi Oluş Hallerinin Artırılması” projesi kapsamında bilimsel çalışmalar ve etkinlikler birlikte yürütülecek.

TARHAN; “GENÇLERİ ANLAMAMIZ LAZIM”
Okur-Yazar Buluşmaları etkinliği kapsamında İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’un misafiri olan Üsküdar Üniversitesi Rektörü Psikiyatrist Prof. Dr. Nevzat Tarhan “Çocuk ve Gençlerin İyi Oluş Hallerinin Artırılması” projesi kapsamında İlkadım Belediyesi ile imzalanan protokolün büyük önem arz ettiğini belirtirken; “Gençlerimizi değişen dünyada iyi anlamalıyız ve dijital bir dünyada yaşadığımızı unutmadan onlara yaklaşmalıyız. Bu nedenle bizlere yardımcı olacak ve bu işe gönül vermiş yöneticilerle çalışmamız çok önemli. İlkadım Belediye Başkanımız Erdoğan Tok’u da bu açıdan tebrik ediyor ve gençlerin eğitimine verdiği önem için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

TOK; “ÜNİVERSİTELER İŞ ORTAĞIMIZ OLMALI”
Üsküdar Üniversitesi Rektörü Psikiyatrist Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın gençlerin gelişimi konusunda uzman olduğunu vurgulayan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; “Teknoloji ve dijitalleşme ile hızla değişen ve gelişen bir dünya var. Bu değişimi doğru analiz edip gençlerimizin yaşamlarında daha iyi olmalarına katkı sağlamak için bilimsel araştırmalar büyük önem taşıyor. Bu nedenle üniversitelerimiz ile işbirliği içerisinde olmalıyız. Alanında uzman olan değerli hocamızın çalışmalarını da yakından takip ediyoruz ve bu projede yer almaktan mutluluk duyuyoruz” şeklinde konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum