Üniversite Şehri Atakum'a Akademisyen Aday

Üniversite Şehri Atakum'a Akademisyen Aday
ÖMÜ öğretim üyesi Doç. Dr. Mustafa Erhan Sarı, AK Parti Atakum Belediye Başkan aday adaylığı için başvuru yaptı.

Samsun Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi eski başhekimi, Ondokuzmayıs Üniversitesi (OMÜ) Diş Hekimliği Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Mustafa Erhan Sarı, Atakum Belediyesi Başkan aday adaylığı için yarın başvuruda bulunacak. Sarı, yarın AK Parti Atakum İlçe Başkanlığında başvurusunu gerçekleştirdi.

ÜNİVERSİTE ŞEHRİ ATAKUM
Atakum’un, üniversite ve akademik yaşantının kalbi olduğunu, gerçekleştirilecek yeni projelerle ilçenin bir adım daha atabileceğini belirten Sarı, ‘Üniversite şehri Atakum'a akademisyen aday’ sloganıyla yola çıktıklarını, güçlü ekibiyle Atakum Belediye Başkanlığına aday olduğunu belirtti.

DOÇ. DR. MUSTAFA ERHAN SARI’NIN ÖZGEÇMİŞİ ŞU ŞEKİLDE:
Doç. Dr. Mustafa Erhan Sarı 1974 yılı Samsun doğumludur. Evli ve iki çocuk babası olan Sarı, ilk orta ve lise öğrenimini Samsun’da tamamladı. 1998 yılında Selçuk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden mezun oldu.Doktorasını Ondokuzmayıs Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinde tamamladıktan sonra 2007-2011 yılları arasında Samsun Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezinde başhekim olarak görev yaptı.Daha sonra Ondokuzmayıs Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinde öğretim üyesi olarak göreve başladı. 2016 yılında doçentlik ünvanı aldı. Yurt içi ve dışı olmak üzere toplam 40 adet yayın ve bildirisi bulunmaktadır. Çok iyi düzeyde akademik İngilizce bilen Mustafa Erhan Sarı, birçok sivil toplum örgütünde halen aktif görev yapmaktadır. Sarı, halen Atakum ilçesi Esenevler Mahallesi’nde ikamet etmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum