Üni-Sam'dan Türkiye'ye Örnek Olacak Proje..

Üni-Sam'dan Türkiye'ye Örnek Olacak Proje..
Üniversiteli Samsunspor'lular (Üni-Sam) geçmişte yaptıkları örnek yardım projelerine bir yenisini daha katarak tüm Türkiye'ye örnek oldular.

 

 


ÖRNEK PROJE İLE TÜRKİYE'YE ÖRNEK OLDULAR 
Samsunspor'lulara gönül veren Üniversiteli Öğrencilerin oluşumu olan Üni-Sam örnek projelerine bir yenisini daha katarak hayata geçirdiler. Geçtiğimiz aylar'da Fanatik Samsunspor taraftarı olan Erkan Bayrak'ın dünyalar güzeli kızı Eylül Eslem Bayrak'ın vahiö hastalığı sonucu hayata gözlerini yumasının ardından Üni-Sam Üyeleri Kırmızı Beyaz aşığı olan Ağabeylerinin Asarcık Klavuzlu Köyünde bulunan Klavuzlu Sofular İlköğretim Okuluna Merhum Eylül Eslem'in adını taşıyan 1500 kitap kapasiteli Kütüphane kurarak Türkiye'ye örnek oldular. 


HEP GÜZEL HATIRLAN EYLÜL ESLEM 
Proje ile ilgili açıklamalarda bulunan Üni-Sam Başkanı Mustafa Samancı ve Üni-Sam Kurucu Üyelerinden Ceyhun Donbay,"Geçtiğimiz aylar'da Fanatik Samsunspor'lu Erkan Bayrak Ağabeyimizin dünyalar güzeli kızı Eylül Eslem Bayrak vahim bir hastalığa yenik düşerek hayata gözlerini yummuştu. Bizler'de Üniversiteli Samsunspor'lular olarak Erkan Bayrak Ağabeyimizin aslen Asarcık Klavuzlu Köyünden olduğunu araştırdık. Ve Eylül Eslem Bayrak kardeşimizin anısına Asarcık'ın Klavuzlu Sofular İlköğretim Okuluna 1500 kitap kapasiteli Kütüphane kurduk. Hem Samsunspor'luluğu, hem de Eylül'ümüzü yaşatmak adınadır çabalarımız.
Huzur içinde uyu , hep güzel hatırlan Eylül Eslem." dediler. 


DERSİMİZ SAMSUNSPOR 
Kütüphane kurulumu sonrası Klavuzlu Sofular İlköğretim Okulu Öğretmenleri ve Örğencileri ile birlikte hatıra fotoğrafı çekinen Üni-Sam Üyleri daha sonra öğrenciler ile kısa süreli sohbet etti ve Samsun'un en büyük markası olan Samsunspor hakkında miniklere bilgiler verildi. Öğrenciler ise kendi aralarında "Kırmızı-beyaz, En Büyük-Samsun" tezahüratlarıyla Üni-Sam Üylerine teşekkür ettiler. Klavuzlu Sofular İlköğretim Okul Müdürü ve Öğretmeleri ise Üni-Sam Üyelerine yaptıkları bu güzel proje sonrası teşekkür ettiler. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.