UMUT DOLU BİR SEZON

Yılport Samsunspor’da hareketli haftalar günler başlıyor. Yükseliş sezonunda zirve yapmak isteyen kırmızı şimşekler bugün itibariyle hızlı bir şekilde projeler üretmeye başlıyorlar.

 Yılport Samsunspor’un efsane başkanı İsmail Uyanık geçen hafta İstanbul’da başarılı bir ameliyat geçirerek tekrar eski sağlığına kavuşmanın mutluluğunu yaşarken Yılport Samsunspor’a hizmet verebilmek adına Samsun’a geliyor.

Yılport Samsunspor’da öncelik genel kurul yapılmasında ilki ekseriyet temin edilemediğinden genel kurul 29.06.2019 Cumartesi gününe ertelendi. Bugün ekseriyete bakılmaksızın genel kurul yapılarak ve bir çok yöneticinin değişeceği bildirildi.

Güçlü bir yönetimle genel kuruldan çıkacak olan Uyanık transferlerde bulunabilmek ve Samsunspor’u iyi yerlere çıkarabilmek adına yoğun bir çalışma içine girileceği bildirildi.

Yılport Samsunspor’un tecrübeli Teknik Direktörü İrfan Buz’un kontrolünde takımdan gönderilecek futbolcular tespit edilecek ve acele edilmeden yapılacak transferler titiz bir şekilde seçilerek yeni bir oluşum içerisinde Yılport Samsunspor’u bir üst lige taşıyacak takım oluşturulacak.

 Yıldırım Holding İcraa Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım “çocukluk hayalim” dediği Samsunspor için Bal Ligi’ne düşmesine seyirci kalamazdım diyerek Samsunspor için “Bu benim gönül projem” diyerek vermiş olduğu destekle Yılport Samsunspor’un emin ellerde yoluna devam edeceği anlaşılmıştır.

Takım içerisinde gönderilcek futbolcular ve transfer edilecek futbolcular ile kaliteli ve tecrübeli oyuncular transfer ederek yeni sezonda şampiyon olma arzusu ağır basıyor.

 Transferlerde tam yetkili olan Teknik Menajer Mustafa Aztopal, Yücel Uyar ve İrfan Buz ile beraber birlikte çalışmalar yürüterek 2019-2020 sezonu için yükseliş parolasıyla yola devam edilecek. Yılport Samsunspor taraftarları daha şimdiden yeni sezonunun bir an evvel gelmesini bekliyorlar.

Şehirde bu heyecan devam ediyor. Takım 11-12  Temmuz’da Nuri Alsan Tesisleri’nde çalışmalara başlayarak Bolu ve Erzurum kampıyla yeni sezona zımba gibi gireceği belirtiliyor. Bu sezon Yılport Samsunspor’da birlik beraberlik dayanışma sezonu olarak şampiyonluk hedefleniyor.

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR