UMAR İÇİN BOMBA AÇIKLAMALAR !

UMAR İÇİN BOMBA AÇIKLAMALAR !
Kırmızı Beyazlıların eski Başkanı Emin Kar olaylı bir şekilde Samsunspor'dan giden Aminu Umar hakkında da açıklamalarda bulundu.

TÜRKİYE'DE OYNAMAK İSTEMİYORDU
Umar konusunda açıklamalarda bulunan Eski Başkan Emin Kar,"Sezon başı Ankaraspor bana geldi Umar için 1 trilyon 800 milyar para verdiler ben vermedim. Benim aklımda hala şampiyonluk vardı çünki. Ben vermedim Umar'ı. Umar'la 130 bin Avroya anlaştık. Şidmi bu ortada dolaşan menajerlerin hiç biri Umar'ın menajeri değil. Sezon sonu Menajeri Hiçem geldi. Umar oynamamda oynamam sen benim babamsın dedi. Bende kendisine paranın hepsini yatırdık ne varda oynamıyosun dedim. Bu sefer menajeri geldi biz Türkiye'de oynamak istemiyoruz. Biz Almanya'da oynamak istiyoruz dedi. Tamam dedim. 1 milyonu getirin Almanya'ya gitsin dedim. Gitti dahada gelmedi menajeri."

YÖNETİM AMATÖRCE DAVRANDI
"Sonra Umar'la anlaştık. Bolu maçından önce bir kuyumcudan 10 bin avro borç aldık Umar'a verdik. Bana her gün geliyordu. Baba baba ev yaptırıyorum şöyle yatırıyorum diyerek her gün para istiyordu. Bugün imza atıcak yarın atıcak dedik o öyle gitti. Çünki 20 bin avro daha alacağı vardı hepsini alsın öyle imza attırırız dedik. Benden sonraki Yönetime Umar para istiyormu diye soruyordum. İstemiyormuş. Bu durum beni düşündürmüştü. Bu adamın nasıl gittiği araştırılsın. Bukadar basit bu kadar amatörce. Böyle bir şey olamaz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.