Uludere'deki askeri üs bölgelerine taciz ateşi açıldı!

Uludere'deki askeri üs bölgelerine taciz ateşi açıldı!
Uludere'deki askeri üs bölgelerine Doçka Uçaksavar silahı ile taciz ateşi açıldı, 1 terörist teslim oldu.

GENELKURMAY Başkanlığı, Şırnak Uludere'deki askeri üs bölgelerine ve askeri araca öğle saatlerinde Doçka uçaksavar silahı ile taciz ateşi açıldığını, güvenlik güçlerinin teröristlerin taciz ateşlerine karşılık verdiğini açıkladı. Bölgede bir teröristin de Kaleşnikof piyade tüfeği ve bu silaha ait bir adet dolu şarjör ile birlikte teslim olduğu belirtildi.

KAR AÇMA ÇALIŞMASI YAPILIRKEN TACİZ ATEŞİ

Bölücü Terör Örgütü mensubu bir grup terörist tarafından, dün saat 10.40'da Şenoba-Uludere / Şırnak Düğündağı Üs Bölgesi ile Berkur Tepe Üs Bölgesi arasında bulunan Berkur Tepe Üs Bölgesine giden yolda kar açma çalışması yapan, 48'inci Hudut Tugay Komutanlığı (Şenoba) Ana Üs Bölgesinden görevlendirilen bir Loder ile emniyetini sağlayan bir Taktik Tekerlekli Zırhlı Kobra aracındaki güvenlik güçlerine hududun 800 metre güneyinden Doçka Uçaksavar silahı ile taciz ateşi açıldı. Açılan taciz ateşine, anında karşılık verildi. Yapılan karşı ateşleri müteakip, taciz ateşleri kesildi.

BEYAZ TEPE ÜS BÖLGESİ'NE DOÇKA UÇAKSAVAR İLE TACİZ ATEŞİ

Bölücü Terör Örgütü mensubu bir grup terörist tarafından, dün saat 11.40'da 48'inci Hudut Tugay Komutanlığı (Şırnak) Beyaz Tepe Üs Bölgesine hududun 1000 metre güneyinden 1872 Rakımlı Tepe bölgesinden Doçka Uçaksavar silahı ile taciz ateşi açıldı. Açılan taciz ateşine, anında karşılık verildi. Yapılan karşı ateşleri müteakip, taciz ateşleri kesildi.

DÜĞÜNDAĞI ÜS BÖLGESİNE'DE TACİZ ATEŞİ AÇILDI

Bölücü Terör Örgütü mensubu bir grup terörist tarafından, dün saat 11.50'de 48'inci Hudut Tugay Komutanlığı (Şırnak) Düğündağı Üs Bölgesine hududun 1000 metre güneyinden 2247 Rakımlı Tepe bölgesinden, Beyaz Tepe Üs Bölgesine hududun 1000 metre güneyinden 1872 Rakımlı Tepe bölgesinden Doçka Uçaksavar silahı ile taciz ateşi açıldı. Yapılan silahlı saldırıya, anında karşılık verilmiştir.

1 TERÖRİST TESLİM OLDU

Bölücü Terör Örgütü mensubu bir terörist, Şırnak Uludere'de, dün saat 10.55'de bir adet Kaleşnikof piyade tüfeği ve bu silaha ait bir adet dolu şarjör ile birlikte teslim oldu. (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.