Ülkücülerden Ahde Vefa Gecesi

Ülkücülerden Ahde Vefa Gecesi
Samsun Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, 19 Mayıs Üniversitesinde (OMÜ) okuyup ve mezun olmuş ülkücüleri bir araya getirdi.

Hoşkadem Konukevi'nde yapılan programa geniş katılım oldu.

Samsun Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı'nca organize edilen "Ahde Vefa Gecesinde" bir araya gelen Ülkücüler anılarını tazeledi. Hoşkadem Konukevi'nde yapılan ve eski ve yeni mezunları buluşturan etkinlikte geçmiş güzel günlerin anısı yaşatılırken, yeni dostluk köprüleri de kuruldu.

"DOSTLUKLARIMIZI PEKİŞTİRMELİYİZ"
Samsun Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İl Başkanı Hüseyin Kürşat Geze yaptığı konuşmasında, "Bu sene ilkini düzenleyip geleneksel hale getirmeyi planladığımız mezunlar buluşmamıza hoş geldiniz. Ahde Vefa Gecemizi düzenlememizin amacı; Türkiye’nin değişik yerlerinde bulunan Samsunda eğitim görmüş ülkücü mezunlarımız, bir araya gelerek hasret giderip, yapılan sohbetlerle birbirlerinin durumlarından haberdar olabilmemiz, En önemlisi de dostluklarımızı pekiştirmemiz." şeklinde konuştu. Program geçmişten günümüze Üniversite Teşkilatımızın düzenledikleri etkinlikleri gösteren sinevizyon gösterisinin ardından Ülkü Ocakları Merkez Sanatçılarından Ferhat Hantal'ın verdiği konser ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.