ÜLKÜ OCAKLARINDAN SAMSUNSPOR ÇAĞRISI

ÜLKÜ OCAKLARINDAN SAMSUNSPOR ÇAĞRISI
Samsun Ülkü Ocakları, son haftalarda başarısız sonuçlar sergileyen ve puan tablosunda alt lige düşme çizgisine gelen Samsunspor’a destek çağrısında bulundu.

Ligte zor durumda olan Samsunspor'un desteklenmesi gerektiğini söyleyen Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanı Yalçın Altıntaş, “Bu maç Samsunspor için adeta bir kırılma maçı olacak. Samsunspor gerek tarihi itibariyle, gerek bünyesinde yetiştirdiği ve Türk futboluna kazandırdığı birçok yıldız isim ile anılan, çok daha iyi noktalara gelmeyi hak eden bir takım. Son bir kaç yıldır peş peşe gelen kötü yöneticiler takımın mali dengesini bozdular. Alt yapıyı bitirdiler. Kaliteli oyuncuları peşkeş çektiler.

Şimdi ise takımımız bir varoluş mücadelesi vermekte. Sayın Valimiz Osman Kaymak'ın öncülüğünde  kurulan yeni yönetim ile Samsunspor hak ettiği gibi yönetilmeye başlandığını görüyoruz. Gönül isterdi ki bu haftalarda Süper Lig'e çıkmanın heyecanını yaşasaydık. Maalesef bugün ligde nasıl kalacağımızın hesaplarını yapıyor ve içerisinde bulunduğumuz durumu üzülerek görüyoruz. Gün birlik olma günüdür. Şimdi bize ve büyük Samsunspor taraftarına düşen en büyük görev, stadyumu doldurmak ve taraftar gruplarımızla birlikte gerekirse doksan dakika takımımıza destek vermektir." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.