ÜLKÜ OCAKLARINDAN MİLLİYETÇİLER GÜNÜ ŞENLİĞİ

ÜLKÜ OCAKLARINDAN MİLLİYETÇİLER GÜNÜ ŞENLİĞİ
Ülkü Ocakları Samsun İlkadım ilçe başkanlığı tarafından düzenlenen "3 Mayıs Milliyetçiler Günü" şenlikleri düzenlendi.

Ülkü Ocakları İlkadım İlçe Başkanlığı tarafından Tekkeköy Kaş Yaylasında "3 Mayıs Milliyetçiler Günü" şenlikleri düzenlendi. Programa Ülkü Ocakları Samsun İl başkanı Yalçın Altıntaş, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl başkanı Taner Tekin, Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuz, Ülkü Ocakları İlçe başkanları, MHP İlçe Başkanları katıldı.Şenlik alanına gece gelen ülkücüler kamp yaptılar. Sabah'ın erken saatlerinde başlayan programda Otağ kurulup, ateşler yakıldı. odun ateşinde yapılan mangal ikramından sonra, ok atma, halat çekme gibi oyunlar oynandı. Mehteran takımının devamlı eşlik ettiği şenliğe yaklaşık 300 kişi katıldı.
Bu şenliği her yıl tekrarlayıp geleneksel hale getireceklerini söyleyen İlkadım İlçe Başkanı Can Berk Arslan," Bizi bölmek isteyen çok. amacımız birliğimizi güçlendirmektir. Halk ozanımız Yunus Emre'ninde dediği gibi " Bölüşürsek tok oluruz, bölünürsek yok oluruz" biz bugün buraya bir olmaya birlik olmaya geldik. ve Yüce Allah'ın izniyle gelecek yıllarda yapıp bu programı geleneksel hale getireceğiz." dedi
Program sonrası konuşan Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanı Yalçın Altıntaş " 3 Mayıs Türk Milliyetçileri için her zaman önemli bir gün olmuştur. 3 Mayıs günü yapmayı planladığımız bu etkinliğimize herkes katılsın diye hafta sonuna erteledik. bu günü bize ayırıp gelen tüm kardeşlerimize teşekkür ederim. Özellikle Bu programı organize eden İlkadım İlçe Başkanımız Can Berk Arslan başta olmak üzere tüm ilçe teşkilatına ayriyeten teşekkür ederiz.Şenlik akşam saatlerine kadar devam ederken, katılımcılar gönüllerince eğlenme fırsatı buldu.
    

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.