Ülkü Ocaklarında Bayrak Değişimi

Ülkü Ocaklarında Bayrak Değişimi
Samsun Ülkü Ocakları İl Başkanlığı görevini yaklaşık 2 yıldır sürdüren Yalçın ALTINTAŞ, görevini 19 Mayıs Ülkü Ocakları Başkanı Aslan KÖSEF'e devir etti.

Ankara’ya çağrılan Yalçın ALTINTAŞ ve Aslan KÖSEF MHP Lideri Devlet Bahçeli ve Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz ile görüştü.

Ülkü Ocakları Genel Merkezinde gerçekleştirilen devir teslim töreninde yaklaşık 2 yıldır Ülkü Ocakları İl Başkanlığı görevini yürüten ve görevi süresince Türkiye çapında başarılı çalışmalara imza atan Yalçın ALTINTAŞ, görevini son 1 yıldır 19 Mayıs İlçesi Ülkü Ocakları başkanlığı görevini yürüten, geçmiş yıllarda da Samsun Ülkü Ocakları 2. Başkanlığı yapmış olan, orta öğretim teşkilatından yetişen Aslan KÖSEF'e devretti.

Devir Teslim törenine konuşan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı ve Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, tüm Samsun teşkilatları ve Samsunlu hemşerilerine selam ve saygılarını ileterek başladığı konuşmasında, 2 yılı aşkın süredir Samsun Ocak Başkanlığı görevini başarıyla sürdüren ALTINTAŞ'a bugüne kadar yaptığı çalışmalar için teşekkür etti.

Görevini gönül rahatlığı ile devir ettiğini belirten ALTINTAŞ, “2 yıl önce genel başkanımızın bu kutsal davanın Samsun il başkanlığı görevini bana tebliğ etmesinden itibaren, ülkücü dava için gece uyumadan, gündüz oturmadan, 5 bin ülkücü şehidimize layık olmak amacıyla çalıştım. Bu dava için yaptığımız iyiliklerimiz güzelliklerimiz hepsi helal olsun. Çünkü yaptıklarımızın hiç biri bu davanın büyüklüğü karşısında zerre dahi olamaz. Bilmeden istemeden yaptığım tüm hataların sorumluluğu mahşerde vermeye razıyım. Görevler gelip geçici olsa da, ülkücülüğümüz devam ediyor. Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Olcay Kılavuz'unda emrindeyiz" dedi.

Vebal ve sorumluluğun daha da arttığını belirten Aslan KÖSEF, "Öncelikle bu kutsal görevi bana layık gördüğü için Sayın Genel Başkanımız Olcay Kılavuz'a ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Uzun uzadıya konuşacak bir şey yok, dün ve yarın arasında değişecek bir şey olmayacak. İnşallah yarınlarda da ocağımı daha iyi bir noktaya getirmeye çalışacağım" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.