Ülkemiz iyi bir noktaya geldi

Ülkemiz iyi bir noktaya geldi
AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş gündüz Tekkeköy ilçe merkezinde esnaf ziyareti yaptıktan sonra akşam da Karatuzla Mahallesi sakinleri ile biraraya geldi.

Karatuzla'daki kahvehanede mahalle sakinleri ile sohbet eden Köktaş, eski ve yeni Türkiye'nin arasındaki farkları örnekler vererek anlattı. 

Köktaş daha sonra, Çayırçökek'te Hanife Kıvanç ve Savaş Çavuşoğlu'nun kına gecesi merasimine katıldıktan sonra Kerpiçli Mahallesi'nde ise Semra Binbir ve Gökhan Ataver'in nişan merasimine katılarak genç çiftlere mutluluklar diledi, ailelere de "hayırlı olsun" temennisinde bulundu.

Milletvekili Adayı Köktaş son olarak Büyüklü Mahallesi'nde ilçe teşkilatı tarafından organize edilen "Büyük Buluşma" adlı programa katıldı.

Yoğun bir katılım ile gerçekleşen program da konuşan Milletvekili Adayı Köktaş, "Programlarımızdaki aksamadan ötürü geç katılmak zorunda kaldığımız bu program da bizleri sabırla bekleyen Büyüklülü Hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Büyüklü Mahallemiz her seçimde bizlere desteğini gösteriyor. Sizlerin bu duruşu bizlere güç, moral ve enerji veriyor. İnşallah 7 Haziran seçimlerinde de Büyüklü'nün yine en yüksek sesi sandıkta vereceğine inancım tamdır." dedi.

AK Parti iktidarından önce 2001 yılında tüp gaza bir yılda 15 kez zam yapıldığını hatırlatan Milletvekili adayı Köktaş, "Hanım ablalarım tüp gaza yapılan zamlardan ötürü evinde kullandığı tüp gazın daha fazla gitmesi amacıyla  tüpü yan yatırma ya da sıcak suya oturtma gibi yöntemlere başvuruyorlardı. O dönemlerden çok şükür bugünlere geldik. "Hiç bir şey eskisi gibi olmayacak" sloganı ile yola çıkan AK Parti iktidarıyla hamd olsun ülkemiz iyi bir noktaya geldi." diye konuştu. 

Büyüklü Düğün Salonu'nda gerçekleşen programda mahalle sakinleri tarafından "Büyüklü Taş Ocağına karşı Büyüklü Halkına vermiş olduğunuz desteklerden dolayı Sn. Fuat Köktaş ve Sn. Hasan Togar'a teşekkür ederiz" yazılı pankart asıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.