“Ülkemiz İçin Samsun İçin Var Gücümüzle Çalışacağız”

“Ülkemiz İçin Samsun İçin Var Gücümüzle Çalışacağız”
Bayındırlık ve İskan eski Bakanı, Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir, seçim çalışmalarını Terme ve Çarşamba ilçelerinde sürdürüyor.

Terme’de düzenlenen sabah kahvaltı programına AK Parti Terme Belediye Başkanı Şenol Kul,  AK Parti Terme Belediye Başkan adayı Ali Kılıç, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Ar,  MHP İlçe Başkanı Hüseyin Yüksel, muhtarlar, AK Parti ve MHP ilçe teşkilatları katıldı. 

"BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ"
Cumhur İttifakı'nın 15 Temmuz gecesi kurulduğuna dikkat çeken Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir, ‘’Biz Cumhur İttifakına gönülden bağlıyız. Cumhur İttifakı; devletimizin ve milletimizin bekası için kurulmuştur. İnanıyorum ki, millet ve memleket sevdalısı Samsunlular Cumhur İttifakına, gönül belediyeciliğine ve yarınlarına sahip çıkacaktır. Biz MHP’li kardeşlerimiz ile ülkemiz için, Samsun için var gücümüzle çalışacağız. Buradan bir kez daha dile getirmek istiyorum. Gerek 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde gerekse 31 Mart yerel seçimlerinde birlikte hareket ettiğimiz Milliyetçi Hareket Partisi’ne, Genel Başkanı sayın Devlet Bahçeli’ye ve tüm MHP’li kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. Biz büyük bir aileyiz’’ dedi.

1879b83c-49ae-46ac-9479-f35d0996f476.jpg

"TAPU’DAKİ RANDEVU SİSTEMİNİ HALKIMIZIN HİZMETİNE BİZ SUNDUK"
Milletvekilliği ve Bakanlığı döneminde yaptığı çalışmalara değinen Demir, ‘’Tapu da bahşiş diye ifade edilen bir sistem vardı. Bunun önlenemeyeceğinin söylenmesine ve engellenmesine rağmen dünyanın en gelişmiş sistemini kurduk. Hiçbir ülkede yok. Bu sistemi artık biz yurt dışına satıyoruz. Şimdi tapuya gittiğinizde randevu alıp işleminizi aynı gün içinde tamamlayabiliyorsunuz. Samsun’a ulaşımda, sağlıkta, sulama, enerjide, adalette, eğitimde, sanayide ve birçok alanda altyapı ve üst yapı yatırımlarında etkin rol oynadık. 5 yıl Komisyon Başkanlığı dönemimde bayındırlık, ulaştırma, turizm alanında reform niteliği taşıyan birçok düzenlemeye imza attık. Bakanlık döneminde kamu yatırımları, imar ve planlama, İller Bankası, yerel yönetimler, 2B gibi birçok alanda başarılı çalışmalarda bulunduk’’ diye konuştu. 

85e0a5b3-4b27-4d91-a139-85eaf6a9e1ea.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum