Ülkemin medarı iftiharı olma yolunda hayallerim var

Ülkemin medarı iftiharı olma yolunda hayallerim var
YGS Türkiye 4.'sü Büşra: Ülkemin medarı iftiharı olma yolunda hayallerim varYGS 4’üncüsü, TIP alanına yönelmeyi düşünüyorum...

YGS-1 ve YGS-2 sınav türündü Türkiye dördüncüsü olan FEM Dershanesi öğrencisi Büşra Hançer, ”İlerde daha çok Tıp alanına yönelmeyi düşünüyorum. Özellikle kanser veya bio teknoloji alanına yönelebilirim, genetik gibi. Yani ülkemin medarı iftarı olma yolunda öyle hayallerimiz var." dedi.

YGS'de Türkiye dördüncüsü olan Büşra Hançer’e FEM Dershanesi 75. Yıl Şubesi tarafından iPhone-6 hediye edildi. Ödül törende Büşra Hançer’i annesi Ayten Hançer, babası Bekir Hançer, kız kardeşi Zeynep Rana Hançer ile öğretmenleri yalnız bırakmadı. 

Töreninde konuşan Büşra Hançer, şunları söyledi:
”Ben 9’uncu sınıftan beri aslında düzenli çalışıyordum. O yüzden bu sene o 4 senenin aslında birikimini elde etmiş oldum. Arkadaşlarım benden daha heyecanlıydı, özellikle sınava girerken. Ben düzenli çalıştığım için ondan dolayı kafan çok daha rahattı. 4’üncü oldum ve çok çok mutluyum. Sizin de tahmin edebileceğiniz gibi. Aslında ilk 5 bin falan bekliyordum ama bu kadar olacağını ben de tahmin etmiyordum. Sınavım güzel geçti çok rahattım sınavda. Onun baya katkısı olduğuna inanıyorum. İlerde de daha çok Tıp alanına yönelmeyi düşünüyorum. Özellikle kanser veya bio teknoloji alanına yönelebilirim, genetik gibi. Yani ülkemin medarı iftarı olma yolunda öyle hayallerimiz var.” dedi.

"TECRÜBELİ ÖĞRETMENLERİMİZLE BAŞARIYA ULAŞTIK"

FEM Dershanesi Müdürü Ömer Yılmaz ise YGS’de başarılı olan başarı elde öğrencilerini kutlayıp, ”FEM yayınları ile sınava hazırlanan öğrenciler başarıya ulaştı. Türkiye geneli yapılan denemeler ile öğrencinin gelişimini bire bir takip edip tecrübeli öğretmenlerimizle başarıya ulaştık. FEM kalitesini Ankara halkına sunmanın onurunu yaşıyoruz. YGS’de soruların çoğunu doğru yanıtlayarak YGS 1 ve YGS 2 puan türünde Türkiye dördüncüsü olan öğrencimiz Büşra Hançer’i tebrik ediyoruz. Başarılarından dolayı öğrencilerimize ve diama bize destek olan velilerimize teşekkürü bir borç biliyoruz.” şeklinde konuştu. CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.