'ULAŞILIR BİR BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIM'

'ULAŞILIR BİR BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIM'
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir mazbatasını alarak görevine başladı. "Tüm imkanlarımızı, tüm beşeri sermayemizi, tüm siyasi gücümüzü ve 1 milyon 350 bin Samsunlu'nun gücünü, enerjisini ve sinerjisini hizmetimize katacağız" dedi.

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 379.036 oy alarak (%47.37) Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mustafa Demir, mazbatasını alarak göreve başladı.

manset-16.png

Daha sonra MHP ve AK Parti il başkanlıklarını ziyaret edip Samsun Büyükşehir Belediyesi önünde düzenlenen devir teslim törenine katıldı. Hayırlı olsun dileklerini iletmek için gelen misafirlerini makamında ağırlayan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, göreve başlaması için düzenlenen evrağı ‘Ya Bismillah’ diyerek imzaladı. Makam kapısını sonuna kadar Samsun halkına açan Demir, gün boyunca misafirlerini ağırlamaya devam etti.

manset-5.jpeg

Şahlanış döneminin başlangıcını bugün yaptıklarını" belirten Mustafa Demir, şöyle devam etti: "Yoktan var etmeyeceğiz. Asla sihirbazlık da yapmayacağız. Tüm imkanlarımızı, tüm beşeri sermayemizi, tüm siyasi gücümüzü ve 1 milyon 350 bin Samsunlunun gücünü, enerjisini ve sinerjisini hizmetimize katacağız. Seçim kampanyasında negatif enerji verecek ifadeleri kullanmadığım gibi bugün de hizmet ederken de kullanmayacağım. Samsunluların proje ve önerilerine açık olacağız. Yüzde 100 ulaşılabilir bir belediye başkanı olacağız." dedi.

d33zpcuwsaahkat.jpg

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, ardından başkanlık makamına geçip görevi Zihni Şahin'den devraldı.

manset-14.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum